'Damla Doğal Kaynak Suyu', Bay J ile ödüllü kaynakların izinde!

Damla Doğal Kaynak Suyu’nun yeni reklam filminde Bay J; “bir damla fazlası” için gerçekleşen zorlu yolculuğu, esprili bir yaklaşımla anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Damla Doğal Kaynak Suyu', Bay J ile ödüllü kaynakların izinde!

iTQi (Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü) tarafından düzenlenen yarışmada, Türkiye’den  4 kaynağıyla birden ödül alan tek su markası olma özelliğini taşıyan ve böylece tüm kaynaklarından gelen sularının lezzeti tescillenen Damla Doğal Kaynak Suyu, bu kez ödüllü kaynağını ve onu  bulmak için gösterdikleri çabayı ve yolda karşılaştıklarını Bay J ile birlikte yeni reklam filminde anlatıyor.



Çetin doğa şartları ve zorlu hava koşullarında gerçekleşen reklam filmi; alçaklarda, yemyeşil bir doğa ile başlıyor ve kaynağa doğru ilerledikçe, yani yükseklere çıktıkça koşullar zorlaşıyor. Çekimin ekranlara yansımayan bölümünde de ulaşım yer yer araçla değil aynen filmdeki gibi uzun mesafeler yürünerek yapıldı. Malzemeler zirveye halatlarla çekildi, Bay J tırmanışta adeta bir açıkhava sporcusu performansı sergiledi.



Bu macerayla, Damla Doğal Kaynak Suyu’nun kaynağını ararken gösterilen çaba ve özen, çekimler sırasında da bir kez daha ortaya koyulmuş oldu.



Suyun en doğalını bulmak ve korumak için gösterdiği özenle, doğal kaynaklarında el değmeden şişelenen Damla Doğal Kaynak Suyu’nu, tüketiciye ulaştırmak için çıkılan zorlu yolculuğu ve her seferinde “bir damla fazlası” için neler yapılabildiğini anlatan reklam filminin çekimleri, iki gün sürdü. 



 




Etiketler bay j reklam filmi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin