Damat nikah törenine iki gün kala kaza geçirdi. Yusuf Gülel, ayağındaki kırıklara rağmen nikahını hastanede kıydı

Şanlıurfa'da yaşayan Yusuf Gülel nikah törenine iki gün kala trafik kazası geçirdi. Ayaklarında kırıklar oluşan Gülel hastanede kıyılan nikahla Esra Tut ile hayatını birleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Damat nikah törenine iki gün kala kaza geçirdi. Yusuf Gülel, ayağındaki kırıklara rağmen nikahını hastanede kıydı

Şanlıurfa'da bir markette muhasebeci olarak çalışan Muhammed Yusuf Gülel ile Esra Tut, hayatlarını birleştirmek için 26 Aralık’a nikah tarihi aldı.

Çift tüm hazırlıkları yaparken, Muhammed Yusuf Gülel, nikaha 2 gün kala arkadaşının motosikletiyle kaza yaptı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gülel, her iki ayağında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyat edildi.

Muhammed Yusuf Gülel’e moral olması için iki ailenin onayı ile nikahın hastanede yapılması için hastane yönetiminden izin alındı. Bütün hazırlıkların tamamlanmasının ardından Gülel ve Tut, hastane odasında gelin ve damatlıklarını giyerek, şahitler huzurunda evlendi. 

Muhammed Yusuf Gülel, “Nikah için gün almıştık, ertelemek istemedik, söz verdiğim tarihte olsun istedim. Bugün nikahımız kıyıldı. Çok mutlu oldum” dedi.

Gelinlikle hastaneye gelen Esra Tut ise “Boşuna hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde, demiyoruz. Kötü başladık ama umarım bir ömür boyu mutlu oluruz. İyi günde de kötü günde de her zaman yanındayım" diye konuştu.

Nikah sonrası yakınları, gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin