Damat adayı İlker Ayrık, baba Erdal Özyağcılar’a karşı!

Müstakbel Damat, 14 Şubat’ta sinemalarda

Google Haberlere Abone ol
Damat adayı İlker Ayrık, baba Erdal Özyağcılar’a karşı!

Türk televizyonlarının ve sinemasının yıldız oyuncularından İlker Ayrık'ın başrolünde yer aldığı 'Müstakbel Damat'tan ilk kareler geldi. "Aile boyu komedi" olarak anlatılan Müstakbel Damat, bir komedi filmi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.



Çakallarla Dans serisi, Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz Yönleri, Seksenler, Kedi Özledi, Geniş Aile gibi yapımların yıldız komedyeni İlker Ayrık'ın başrolünde yer aldığı Müstakbel Damat, telaşlandığı zaman her şeyi birbirine katan bir damat adayını hikayesinin odağına alıyor. Ayrık'ın karşısında Biz Size Döneriz, Birleşen Gönüller, Yılanların Öcü, Küçük Kadınlar gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Hande Soral bulunuyor. Yabancı Damat, Elveda Rumeli, Karadağlar, Şehnaz Tango, Züğürt Ağa gibi yapımların tiyatrodan gelen usta oyuncusu Erdal Özyağcılar ise müstakbel damadın istemeye korkacağı kayınpeder olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kayınpederin de damat adayından çekmediği dert kalmıyor...



Müstakbel Damat filminin çekimlerine Kıbrıs'ta devam ediliyor. Yönetmen ve senarist koltuğuna da İlker Ayrık oturuyor. Ayrık, daha önce de Yapışık Kardeşler isimli bir filmin yönetmenliğini üstlenmişti. Filmden ilk teaser poster ve fragman 6 Kasım Çarşamba günü resmi olarak yayınlanacak.



Damat adayı İlker Ayrık, baba Erdal Özyağcılar’a karşı!



Damat adayı İlker Ayrık, baba Erdal Özyağcılar’a karşı! - Resim : 2



Damat adayı İlker Ayrık, baba Erdal Özyağcılar’a karşı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin