Dakikada onlarca yorum yağıyor! Türk kullanıcılardan Instagram'a protesto

Instagram'ın resmi hesabından paylaştığı o mesaj Türk kullanıcıların tepkisine neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Dakikada onlarca yorum yağıyor! Türk kullanıcılardan Instagram'a protesto

Instagram'ın resmi hesabından dün Brüksel'de yaşanan terör saldırıları üzerine paylaştığı başsağlığı dileği ve kalp şekli içeren görsel Türk kullanıcılarının tepkisini çekti ve protestolara neden oldu.



Instagram dün "Our hearts are with Brussels — and everyone affected by recent tragedies around the world" notunu ekleyip  bu resmi paylaştı ve ne olduysa ondan sonra oldu. Resmi hesaptan paylaşılan notta "Kalplerimiz Brüksel'le birlikte, ve dünyadaki son trajedilerde etkilenen herkesle" yazıyordu. Aslında @soledadbravi adlı kullanıcının hazırladığı kalpli görseli repost eden Instagram'ın bu hareketi bir çok Türk kullanıcının kızmasına neden oldu.



Dakikada onlarca yorum yağıyor! Türk kullanıcılardan Instagram'a protesto



PROTESTOLAR GECİKMEDİ



Türk kullanıcılar Instagram'ı Türkiye'de yaşanan terör saldırılarına sessiz kalıp, paylaşımda bulunmamasını, #prayforturkey, #prayforistanbul, #prayforankara ve#protestinstagram etiketleriyle ve Türk bayraklarıyla protesto etmeye başladı paylaşılan görsele dünden beri binlerce yorum yağdı.



TÜRK BAYRAKLI PROTESTO



Paylaşıma halen dakikada onlarca yorum gelmekte. Dünyanın her yerinden 146 milyon takipçisi olan Instagram'ın son günlerde en çok yorum alan paylaşımlarından biri olan resme gelen yorumlardan bazıları şöyle. 





Dakikada onlarca yorum yağıyor! Türk kullanıcılardan Instagram'a protesto - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin