Dakika dakika verdiler: İdeal seks süresi belli oldu. O dakikadan öncesi cinsel hayatınızı bitirebilir

İdeal seks süresi pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alırken, ideal seks süresine ilişkin tüm detaylar ortaya çıktı. İşte çiftleri birbirine bağlayan cinsel ilişkide en etkili o süre...

Google Haberlere Abone ol
Dakika dakika verdiler: İdeal seks süresi belli oldu. O dakikadan öncesi cinsel hayatınızı bitirebilir

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan bağlarını etkileyen oldukça güçlü bir unsur olurken, sağlıklı bir ilişkinin altın noktalarından bir tanesidir.

Cinsel ilişinin kaliteli bir şekilde ilerleyebilmesi için, partnerlerin birbirleriyle her an her dakika tüm açıklığıyla her konuyu konuşabilmeleri son derece önemli olurken, cinsel ilişkinizi gözden geçirmenin faydaları büyüktür.

Yapılan araştırmalar sonucunda cinsel ilişkinizin çok daha kaliteli bir durumda olabilmesi adına cinsel ilişki süresinin göz önünde bulundurulması gerektiği ortaya çıktı. 

O dakikadan öncesine dikkat

Yapılan araştırmalar sonucunda cinsel ilişkinin ne kadar sürmesi gerektiğine dair önemli bir sonuç ortaya çıktı. 

Yapılan bir araştırma sonucunda ortalama seks süresinin 5.4 dakika olduğu ortaya çıkarken bu süreç içerisinde kadınların ihtiyaçlarını göz ardı etmek son derece yanlış olacaktır.

Araştırmalar erkeklerin oldukça kısa sürede uyarıldığını ancak kadınların uyarılma sürelerinin 20 dakikayı aştığını vurguladı.

Son olarak her ilişki için farklı zaman dilimlerinin önemli olduğuna vurgu yapan uzmanlar 1-2 dakika süren seksi “çok kısa” olarak nitelendirirken 10-30 dakika süren seksin de “çok uzun” olduğunu vurguladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin