Daily Sabah'ta flaş atama! Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Daily Sabah'ta flaş atama! Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?

Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Daily Sabah Genel Yayın Yönetmenliği görevi bir süre önce boşalmıştı. 2010 yılından bu yana Sabah Gazetesi'nde önemli görevlerde bulunan ve son olarak gazetenin okur temsilciliğini yapan İbrahim Altay, Daily Sabah Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildi.



Daily Sabah'ta flaş atama! Genel Yayın Yönetmeni kim oldu?



Haberi, "Medyada güzel seyler de oluyor" diyerek sosyal medyada duyuran ilk isim, TRT Uluslararası Haber Kanalları Genel Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz oldu. Karagöz, Daily Sabah'da yakın çalışma arkadaşı olduğu Altay'a başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı:



"Daily Sabah’ı birlikte kurduğumuz ve gazetenin kalitesinde,özgünlüğünde,güçlü içeriginde cok büyük katkıları olan İbrahim Altay’ın Daily Sabah GYY olarak atanması gazeteciliğin geleceğine dair yeni bir umut oldu.. Hayırlı olsun!"



Daily Sabah'ta flaş atama! Genel Yayın Yönetmeni kim oldu? - Resim : 2



İbrahim Altay kimdir?



1980 doğumlu olan İbrahim Altay 2003 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Gazeteciliğe 2004 yılında Rumeli Kültürü dergisinde başladı. 2008-2010 yılları arasında Los Angeles’ta yaşadı.



Türkiye’ye döndükten sonra Sabah gazetesinin hafta sonu eklerinde çalışmaya başladı. 2013 yılından beri Sabah gazetesinin, 2014 yılından beri Daily Sabah gazetesinin Okur Temsilciliği görevlerini yürütüyordu.



Medya Derneği genel sekreteri olan İbrahim Altay aynı zamanda İstanbul Medya Akademisi’nde gazetecilik dersleri veriyor. Yayımlanmış dört kitabı bulunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin