Daha temiz çevre için gönüllü elçi oldu

ÇEVKO, geri dönüşüm için biliçlendirmeye ünlüler ile devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Daha temiz çevre için gönüllü elçi oldu

24 yıldır daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre için çalışan, ambalaj atıklarının kaynağında ayrı toplanması için yerel yönetimler ve lisanslı firmalarla işbirlikleri yapan ÇEVKO Vakfı,  (Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmeye 2015 yılında da ünlü şarkıcı Zeliha Sunal ile devam ediyor.



ÇEVKO Vakfı, geri dönüşüm bilincini yaygınlaştırmak üzere iletişim, bilinçlendirme ve eğitim çalışmalarının yanı sıra geri dönüşüm kültürünün oluşumuna gönüllü destek veren ünlü sanatçılarla da çalışmalar yapmaya devam ediyor.



2014 yılında işbirliği yaptığı Gripin ve el ele vererek KOÇ FEST dahil, Gripin'in bazı konserlerinde 'ambalaj atığını getir, konseri ücretsiz izle' diyerek gençlerle buluşan ve ambalaj atıklarını kaynağında ayrıştırıp geri dönüşüme kazandırmaya yönelik farkındalık yaratmayı amaçlayan ÇEVKO, 2015 yılı proje elçiliğini gönüllü üstlenen Zeliha Sunal ile birçok etkinlik düzenleyecek.



Özellikle ev kadınlarına yönelik bir dizi proje kapsamında Zeliha Sunal, ÇEVKO ile Zeytinburnu Belediyesi'nin hayata geçirdiği 'Evlerden Evrene' projesi dahil; kadınların alışveriş yaptığı önemli alışveriş mağazası zincirlerinde düzenleyeceği etkinliklerde TV programları, viral ve sosyal medya kampanyasında yer alarak, yıl boyunca geri dönüşüm ve çevre bilincinin artmasına yardımcı olmaya devam edecek.



2014 yılında gençlerle yapılan çalışmalardan sonra, bu kez Zeliha Sunal ile birlikte kadınlara ulaşacak olan ÇEVKO, onlara ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılmasının önemini anlatarak 'geri dönüşüm kültürü'nün yaygınlaşmasını amaçlıyor. 



Daha temiz çevre için gönüllü elçi oldu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin