Daha önce yurt dışındaki platformlardan erişime kapatılmışlardı. Disney Plus'ın yerli yapımlarına Türkiye'den de ulaşılamıyor

Disney Plus'ın yerli yapımları Türkiye'de kütüphaneden kaldırıldı. Platformun orijinal yerli yapımlarına ulaşılamıyor. Disney Plus daha önce tasarruf süreci kapsamında yerli Disney Plus projelerini de yurt dışında Disney'e bağlı platformlardan kaldırmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Daha önce yurt dışındaki platformlardan erişime kapatılmışlardı. Disney Plus'ın yerli yapımlarına Türkiye'den de ulaşılamıyor

Geçtiğimiz gün Disney Plus'ın orijinal yerli yapımlarının ay sonunda ABD başta olmak üzere yurt dışında kaldırılacağı açıkladı. 

Temmuz ayıyla birlikte Disney Plus'ın yerli yapımlarının birçoğuna Türkiye'den de ulaşılamıyor. 

Yurt dışında kaldırılacağına dair ismi geçen yapımların arasında "Recep İvedik 7", "Kral Şakir: Geri Dönüşüm", "Ben Gri", "Kaçış", "Dünyayla Benim Aramda", "Yılbaşı Gecesi", "Bursa Bülbülü" ve "Özür Dilerim"in ismi yer alıyor.

Disney Plus Türkiye'de yapılan aramalarda benzer şekilde bu yapımlara rastlanmıyor.

Yakın zaman önce yayınlanan Aktris ve Arayış dizileri halen ulaşılabilir durumda.

Duruma tepki gösteren Sanatçı Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

Disney + hiçbir açıklama yapmadan yerli içerikleri kanaldan kaldırdı. Üstelik daha iki gün önce kredi kartımdan açıklananın iki katı yıllık üyelik ücreti çekti. Mesela Orjinal Disney içerikleri devam edecek mi ? Paramızı iade alabilecek miyiz? Biz de para veriyoruz bu platforma, birileri bir açıklama yapacak mı? Yoksa üyelik paralarımız uçuyor mu? 

 

 

 

Etiketler disney yerli yapım
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin