Daha karpuz kesecektik Rihanna!

Biraz gecikmeli olarak sahneye çıkan Rihanna'nın dün gece İnönü Stadı'ndaki görkemli şovu sadece 1.5 saat sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Daha karpuz kesecektik Rihanna!

Gezi Parkı’nda eylem var... Herkes orada... Biraz aşağıda ise Rihanna konseri var! ‘RihannaGeziye’ twiti aklımda, İnönü Stadyumu ’na doğru yola koyuluyorum. Saat 20.00 sularında stattayım. İlk izlenim: Yaş ortalaması Bieber konseriyle yarışır. Tamam biraz abarttık, ek olarak ‘gençleri’ konsere getiren ebeveynler ve ebeveynsiz giden bizim gibiler!



Eski açık tribün ilk sıra... Yerimiz güzel ama önümüzde ayakta bekleşen 14-15 yaş civarı Rihanna fanları görüş alanımızı kısıtlıyor. E oturmaya gelmedik ya biz de ayaktayız. GTA DJ ikilisinin yüksek enerjili club müziği eşliğinde iyice havaya giriyoruz. DJ’lerin şovu 2 saatten fazla sürüyor. Havaya fazlasıyla girmişiz ama Rihanna ortalarda görünmüyor! Saatlerdir saha içinde ayakta bekleyenlerin hali nice acaba? 



Saatler 22.30’u gösterdiğinde muhteşem ışıklar, coşturan müzik ve sapsarı uzun saçlarıyla sahnede Rihanna. Siyah transparan elbisesiyle “İstanbul!” diye bağırıyor, ‘Unapologetic’ten ‘Phresh Out the Runway’ ile fazlasıyla hızlı başlıyor konsere. Elektronik ve diskonun mükemmel uyumu eşliğinde son albümünden ritmik şarkıları ardı ardına sıralıyor. ‘Pour it up’, ‘Numb’, ‘You Da One’… Ses muazzam, orkestraya laf yok. Güzel şarkıcı, “35 bin kişi burada. Mükemmelsiniz!” diyor ve seyirciyi iyice gazlıyor. Zaten Rihanna’ya dinlerken, izlerken dans etmemek, hatta zıplamamak mümkün mü?



Ayrıca Rihanna defilesinde gibiyiz. Barbadoslu şarkıcı iki-üç şarkıda bir farklı bir kıyafetle karşımızda: Cool gözlükler, bol ışıltılı ceket, seksi kırmızı uzun elbise…



‘Man Down’ başladığında, eski albümlerden parçalara geçtiğimizi fark ediyorum. ‘Rude Boy’, ‘What’s My Name’… Yer yer seksi, yer yer fıstık ve çıtır Rihanna, ’What Now’, Take A Bow’ ve ‘Hate That I Love You’ ile biraz yavaşlıyor. Bu güzel perşembe akşamında güçlü sesiyle seyirciyi duygulandırıyor.



Hüzünlü havadan, ardı ardına gelen ‘We Found Love’, S&M’, ‘Don’t Stop The Music’ ve ‘Where Have You Been’ ile kurtuluyoruz, artık konserin pik notasındayız. Rihanna, pek mutlu coşan ve devamlı eşlik eden seyirci tablosundan: “İstanbul’a tekrar gelmeyi iple çekiyorum” diyerek bir sonraki konser sözünü veriyor bizlere. Eğilip selamlıyor seyirciyi, fakat konser bitmiyor elbette. Geri gelip yavaş şarkısı ‘Stay’ ve olmazsa olmaz hit’i ‘Diamonds’ ile tam 24.00’te bitiriyor 1.5 saat süren şovunu. Şov, ses, dans ve sahne hâkimiyetini eleştirmek zor.



İstanbul’daki ikinci konserinin hakkını veriyor 25 yaşındaki başarılı yıldız. ‘Biraz erken çıkıp daha uzun süre sahnede kalabilirdi’ diye düşünerek ayrılıyoruz konser alanından. Daha karpuz kesecektik Rihanna! Artık bir dahaki gelişine... (RADİKAL)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin