D-Smart'tan yeni yıl hediyesi!

D-Smart üyeleri, abonesi olmadığı sinema kanalları dahil tüm kanalları, “5 Gün 5 Gece” boyunca Moviesmart Premium HD’de izleyebilme fırsatını yakalıyor.

Google Haberlere Abone ol
D-Smart'tan yeni yıl hediyesi!

2015’e girmeye sayılı günler kala, Türkiye’nin dijital platformu D-Smart, tüm kanallarını bütün üyelerine açarak yeni yıl hediyesi sunuyor.



D-Smart üyeleri, beş gün boyunca; 31 Aralık Çarşamba günü saat 10:00’dan 5 Ocak Pazartesi sabah 02:00’ye kadar, abonesi olmadığı sinema kanalları dahil tüm D-Smart kanallarını izleme keyfini yaşayacak.



Spordan belgesele, diziden çocuk kanallarına değin diğer tüm kanallarla birlikte bütün üyelere açık olacak olan D-Smart film kanallarında izleyicilere sinema şöleni yaşatacak birbirinden kaliteli ve sürükleyici filmler arka arkaya ekranlara gelecek.



TV’de ilk kez ve sadece D-Smart’ta yayınlanacak filmlerden sinema tarihine damga vurmuş klasiklere, aksiyondan komediye, fantastikten maceraya, ailece izleyebileceğiniz keyifli animasyonlardan bol ödüllü dünya sineması örneklerine, romantik komedilerden dramaya her anında kendinizden de bir şeyler bulabileceğiniz yüzlerce film 5 gün 5 gece boyunca yeni yıla mutlu bir başlangıç yapmanız için D-Smart ekranlarında.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin