D-Smart'tan dev yatırım!

Yayın platformu, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) ile uzun dönemli bir anlaşma imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
D-Smart'tan dev yatırım!

D-Smart, Hollywood’un en popüler stüdyolarından Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) ile uzun dönemli bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşmayla D-Smart, MGM’in üreteceği yeni filmler ve stüdyonun yeni ve eski dönem klasik yapımlarını aboneleriyle buluşturacak.



Bu anlaşma kapsamında D-Smart, MGM’in 2012 yılında dünya çapında milyar dolarlık gişe başarısı yakalamış olan 'Hobbit: Beklenmedik Yolculuk', serinin devam filmi 'Hobbit: Smaug’un Viranesi' ve final filmi olan 'Hobbit: Gittim ve Döndüm'e ek olarak, son zamanların hit filmleri arasına giren 'Hansel&Gretel: Cadı Avcıları' ve '2013 yapımı Carrie ve Robocop' filmlerinin de yayıncısı olma hakkını aldı.



D-Smart aboneleri ayrıca  'Dört Nikah Bir Cenaze', 'Pembe Panter' (1964, 2006), 'Pembe Panter Coşuyor', 'Demir Maskeli Adam', 'Roma', 'Gecenin Sıcağında' ve 'Bazıları Sıcak Sever' gibi klasikleşmiş filmleriyle de D-Smart sinema kanallarında buluşacak.



D-Smart aboneleri, içerikleri TV ekranlarından ya da istedikleri zaman D-Smart BLU üzerinden, bulundukları her yerden iPad, bilgisayar ve akıllı cep telefonlarından , HD kalitesinde izleyebilecekler. 3D özelliği taşıyan filmler de bu teknolojiyle izlenebiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin