D-Smart'tan 3 yeni kanal

Dünyanın popüler belgesel kanalları Natıonal Geographıc Channel HD, Nat Geo Wıld HD ve Nat Geo People HD, D-Smart'ta yayında.

Google Haberlere Abone ol
D-Smart'tan 3 yeni kanal

Digital yayın platformu D-Smart'ta, dünyanın en büyük medya kuruluşlarından 21st Century Fox'a bağlı olan Fox International Channels'ın belgesel kanalları National Geographic Channel, Nat Geo Wild ve Nat Geo People HD kalitesiyle yayına giriyor.



National Geographic Channel HD, Cosmos: Bir Uzay Serüveni, Zihin Oyunları, Nat Geo ile 90'lar, Tabu gibi ödüllü ve dünya çapında izlenen belgesellerin yanı sıra Türkiye'yi konu alan Bozayının İzinde: Sarıkamış, Inside: Türk Hava Yolları gibi prodüksiyonlara da ev sahipliği yapıyor. Doğal yaşamın en etkileyici anlarını senaryosuz olarak izleyiciyle buluşturan Nat Geo Wild HD'de Vahşi Yolculuk Kuşağı ve Büyük Kediler Haftası en öne çıkan belgeseller arasında yer alıyor. Gerçek ve ilham verici insan hikayelerinin anlatıldığı Nat Geo People HD'de ise Mark Seliger ile Anı Yakala, Erkek Dediğin, En İyi Şefler gibi belgesellerle tüm dünyadan ilham verici yaşam öykülerine izleyicinin tanıklık etmesini sağlıyor.



National Geographic Channel HD bugün itibarıyla D-Smart 68. kanal, Nat Geo Wild HD 69. kanal ve Nat Geo People HD 70. kanalda yayına başlayacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin