D Smart'ta flaş ayrılık!

Doğan Medya Grubu'nun satılmasının ardından Demirören Medya Grubu'na geçen D Smart'ta flaş bir ayrılık yaşandı. Dijital platformun tepe ismiyle kurumun yolları ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel D Smart'ta flaş ayrılık!

Demirören Medya Grubu'nun Doğan Medya Grubu'na satılmasıyla Demirören Grubu'na geçen D Smart'ta üst düzey bir ayrılık yaşandı.

D Smart CEO'su Oktay Demir ile yollar ayrıldı. Demir, 2006 yılında Doğan TV Holding bünyesinde hukuk müşaviri olarak göreve başlamış ve 2010 yılında D-Smart Baş Hukuk Müşaviri olarak atanmıştır.

Oktay Demir, dev satışın ardından Mayıs 2018'de bu göreve getirilmişti.

D Smart'ta flaş ayrılık!

Oktay Demir kimdir?

1976 yılında Berlin'de doğan Oktay Demir, orta öğrenimini 1992 yılında Gümüşhane Adalet Meslek Lisesi'nden mezun olarak tamamlamıştır. 2 yıla yakın bir süre Yargı bünyesinde kamu görevi icra eden Oktay Demir, 1993 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne kayıt olmuş ve 1997 yılında mezun olmuştur.

1998 yılında Avukat olarak serbest meslek hayatına başlamış ve beraberinde yüksek lisans eğitimini de 2001 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Ana Bilim dalında tamamlamıştır.

2006 yılında Doğan TV Holding bünyesinde hukuk müşaviri olarak göreve başlamış ve 2010 yılında D-Smart Baş Hukuk Müşaviri olarak atanmıştır.

Oktay Demir, Mayıs 2018'de D Smart CEO'su olmuştur.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin