CZN Burak’tan tepki çeken paylaşım

Yaklaşık 8 gündür devam eden orman yangınlarında binlerce hektar alan kül oldu. 8 kişinin hayatını kaybettiği, binlerce hayvanın öldüğü yangında, fenomen CZN Burak'ın şov yapması tepkilere neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
CZN Burak’tan tepki çeken paylaşım

Türkiye, 28 Temmuz’dan itibaren devam eden orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Yangın bölgelerinde zorlu mücadelesi devam ettiren ekipler zamanla yarışıyor. Binlerce hektarın yandığı bölgelerde vatandaşlar mağduriyet yaşarken bölgeye giden bazı fenomenlerde şov peşinde koşuyor.

PAYLAŞIMLARINA TEPKİ YAĞDI

CZN Burak” olarak tanınan Burak Özdemir ise Antalya'daki yangın bölgesine gitti. Yangın bölgesinden paylaşım yapan Burak Özdemir'in ev tipi yangın tüpüyle yangına müdahale ettiği anlar sosyal medyadan paylaşıldı.

Görüntüler sosyal medyada gündem olurken birçok sosyal medya kullanıcısı da duruma tepki gösterdi. CZN Burak, sosyal medya kullanıcıları tarafından “prim” ve “şov” yapmakla eleştirildi.

Ambulans içinden de fotoğraf paylaşan Burak Özdemir’in bu görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

CZN BURAK'A KULLANICILARDAN TEPKİ

CZN Burak'ın söz konusu hareketlerine sosyal medyada gösterilen tepkilerden bazıları şöyle:

“Bir kere samimi gelmedi bana. Bu da show. Beyaz gömlek, beyaz ayakkabı ile yangın söndürme adı altında PR... Bi de ambulansı meşgul ediyor.”

“Yüzlerce hayvanın, insanın öldüğü, evlerin hayatların yıkıldığı yerde prim yapmak! Yazıklar olsun CZN Burak.”

“Hepsi için demiyorum ama bazı ünlü/influencerler midemi bulandırıyor ya.”

“Şeyma Subaşı, Şevval Şahin, CZN Burak bu gibi isimler ve bazı kendi çevremde yer alan insanların Show amaçlı paylaşımları sebebiyle avazım çıktığı kadar bağırmama çok az kaldı siz ne sanıyorusunuz bu mevzuyu? Canlar, ormanlar yitip gidiyo biraz saygılı, özverili olun ya biraz.”

“Sadece sosyal medyada paylaşmak ve show yapmak İçin uğraşan fenomenlere falan küçük bir ateş yakın, başında çekimlerini şebekliklerini yapsınlar. En azından çalışanlara engel olmaz, kalabalık yapmazlar…”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin