CZN Burak Ronaldo'nun teklifini açıkladı

Dünyanın farklı yerlerinde tanınmış bir restoran zincirinin sahibi olan ve 27 milyon takipçisiyle sosyal medya fenomeni olarak bilinen şef Burak Özdemir (CZN Burak), Atletico Madridli futbolculara kek ve dolma, Real Madrid kaptanı Marcelo'ya da kebap yaptı.

Google Haberlere Abone ol
CZN Burak Ronaldo'nun teklifini açıkladı

İspanya'da 1. ve 2. lig kulüplerinin bağlı olduğu La Liga'nın dünyada tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine destek olması amacıyla anlaştığı 100'den fazla sosyal medya fenomeninden biri olan Burak Özdemir, La Liga'nın davetlisi olarak Madrid'e gitti.

Madrid'de bu kentin takımlarından Atletico Madrid, Real Madrid ve Getafe'yi ziyaret ettiğini belirten, "Buradaki insanların gerçekten ülkemizi sevdiklerini, Türklere ve kültürümüze aşina olduklarını gördüm." diyen Özdemir, sözlerine şöyle devam etti: "Atletico Madrid'in stadının açılışının 4. yılı kutlaması dolayısıyla çok büyük bir kek yaptık. Ayrıca Atletico Madrid oyuncularına dolma yaptım. Real Madrid'e de davet edildik ve özel futbolcularıyla beraber yemek yedik. Real Madrid'in kaptanı Marcelo çok yakın arkadaşım. Onunla beraber, evinde kebap yaptık. O da çok mutlu oldu, çok sevindi. Bu profesyonel bir çalışma ama gelir sağlamadığım bir iş. Karşılıklı iş birliği yapıyoruz."

"Ronaldo abi arkadaşım"

La Liga dışındaki liglerle herhangi bir iş birliği yapmadığını ancak İngiltere'nin Manchester United Kulübü ile görüştüğünü de vurgulayan Özdemir, "Cristiano Ronaldo abi benim arkadaşım. Kendisiyle Dubai'deki restoranıma geldiğinde tanıştık. Bana o ısrar etti. 'Burak İngiltere'ye gel.' dedi. Görüşme içerisindeyiz. İnşallah yakında orada da bizi görebilirsiniz." açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin