CZN Burak, gülen yüzünün ardındaki dramı anlattı: Mal varlığını tek tek saydı

Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' isimli Youtube programına konuk olan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, babasıyla sorunlarından bahsederken bu zamana kadar hep maaşlı çalışan olduğunu söyledi ve mal varlığını tek tek saydı.

Google Haberlere Abone ol
CZN Burak, gülen yüzünün ardındaki dramı anlattı: Mal varlığını tek tek saydı

Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' isimli Youtube programına konuk olan CZN Burak, babasıyla sorunlarından bahsederken bu zamana kadar hep maaşlı çalışan olduğunu söyledi ve mal varlığını tek tek saydı.

Uzun bir süredir babasıyla maddi sorunlar yaşadığı iddia edilen ünlü fenomen CZN Burak Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu.

Çocukluğundan beri babasıyla sorunlar yaşadığını ve annesine çok bağlı olduğunu belirten CZN Burak, sosyal medyanın hayatına olan etkisinden de bahsetti.

Babasının yanında her zaman maaşlı eleman olarak çalıştığını ve ünlendiğinde bile maaşla çalıştığını söyleyen CZN Burak, babasıyla maddi problemler yaşadığını her fırsatta üstü kapalı bir şekilde belirtti.

CZN Burak tanınırlığı artsa da restoranlara ortak olmadığını, her zaman babasından maaş aldığını ifade etti. 

CZN Burak yaşadıklarını anlatırken, "2018 sonrası 2020'e kadar ben yine yanında çalıştım en fazla bir araba değiştirebildim, bir ev aldım, ablamla kalıyorum. İşe gidip geliyorum, elimden ne gelirse yapıyorum. Çok takipçi olduktan sonra iyilik yapmayı seviyordum zaten durumum varken de yapmaya çalışıyorum. Biz yemek videoları çekiyoruz, yiyen var yemeyen var.

Sosyal projeler yapmaya başladım, maddi olayları içimde sakladım o kısmı göstermek istemedim. İsim yurt dışına açılmaya başladı, bir konuda babamla anlaşamadık, bunu söylemek istemiyorum. Ama gidip 'arkamdan neden bunu yaptın' diye sitem ettim. O da istediğimi yaparım dedi. 'Eşek gibi oturacaksın susup' dedi. Zoruma gitti adli bir süreç oldu, sonra geldi 'Baba oğuluz yaptığın ayıp' dedi. Oysa o bana söylemek istemediğim şeyi yaptı. Barışmadık... Davayı geri aldım, ama işleri ayırdık. Ceketimi alıp çıktım... Sürekli bir para mevzusu var, sonra gittim kendime yer açtım." ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin