‘Çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz’

Ünlü isimler, Tahran'da düşen jetin ardından sosyal medyaya düşen çirkin mesajlara tepki gösterdi...

Google Haberlere Abone ol
‘Çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz’

Bekarlığa veda partisi yapmak üzere arkadaşlarıyla birlikte yurt dışına çıkan Mina Başaran, babasının şirketine ait uçakla dönüş yolculuğunda olduğu sırada yaşadığı kaza nedeniyle hayatını kaybetti. Arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği mutlu saatlerin ardından gelen ölüm, yakınlarını ve onları tanıyanları yasa boğarken böylesine büyük bir acının ardından bile sosyal medya hesaplarından çirkin yorumlar yapanların sayısı bir hayli fazlaydı. Ölüm üzerinden yapılan bu çirkinliğe tepki gösteren ünlü isimlerse sosyal medya hesaplarından şu paylaşımları yaptı:



‘Çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz’



Hande Doğandemir



“Bugünkü üzücü uçak kazasıyla ilgili öyle yorumlar okudum ki insanlığımdan utandım. Böyle acı bir olayda bile nasıl bu kadar acımasız vicdansız ve kalpsiz olabilirsiniz, hiç tanımadığınız insanlara karşı bu kadar kin ve nefret dolu olmanın ağırlığını nasıl taşıyorsunuz?”



Can Yılmaz



“Düşen uçak ile ilgili sosyal medyada yazılanlara bakınca anlaşılıyor ki, çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz…”



İrem Derici



“Hiçbirini tanımıyorum ama dün geceden beri kendime gelemiyorum. Birbirinden güzel, kariyerli, eğitimli, kimi evli evladı var, kimi hamile, nişanlı… Derbeder oldum, ben hiçbirini tanımadığım halde. Gel şimdi o aileleri düşün, hem kendi evlatları hem de evladı gibi belledikleri göçtü gitti… Ve hala sosyal medyada o kadar çirkin, alakasız, nutkumu kesen yorumlar okuyorum ki… Bunları yazanlar insansa ben kesinlikle değilim, ÖLÜM BUNUN ADI! Zengini fakiri mi var, zamanı mı var? Ne ara böyle nefrete bulamaç oldu bu insanlar, ne yaşadınız da bu hırs, kapkaranlık ruhları saldınız güzel insanların başına! Allah kimseyi, hatta bu leş yorumları yazanları bile EVLAT ACISIYLA sınamasın! Huzurla uyuyun kızlar, Allah ailelerinizin kalbine şifa olsun…”



Müjgan Ferhan Şensoy



“Çok üzgünüm, söyleyecek söz bulamıyorum, ailelerine sabırlar diliyorum. Bu tarifsiz acı hakkında kimse hadsiz bir yorum yapmaya kalkmasın.”



‘Çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz’ - Resim : 2



‘Çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz’ - Resim : 3



‘Çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz’ - Resim : 4



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin