Cüneyt Özdemir'den olay sözler: Bazı muhalifler muhalif değil gerzek

Gazeteci Cüneyt Özdemir, video paylaşım platformu YouTube kanalından muhalif olduğunu belirtilen bazı çevrelere polis düşmanı oldukları gerekçesiyle tepki göstererek "Bizdeki bazı muhalifler muhalif falan değil gerzek" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Özdemir'den olay sözler: Bazı muhalifler muhalif değil gerzek

Gazeteci Cüneyt Özdemir, video paylaşım platformu YouTube kanalından ABD'deki ayaklanmalarla alakalı değerlendirmelerde bulundu.

ABD'de görev yapan polisleri savunan Donald Trump'ın sözlerini aktaran Cüneyt Özdemir, "Trump bu işi yapan polisler suçlu ama diğer polislerin ne suçu var diyor. Ülkede yaklaşık 700 bin polis var bunların çoğu bir kurşun sıkmadan mesleki hayatını tamamlıyor diyor" dedi.

'MUHALİF FALAN DEĞİL GERZEK'

Özdemir, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"Çok ilginç bir bakış açısı değil mi aynı bakış açısını diğer ülkelere ve Türkiye'ye de uygula, bizde bazı gerzekler var. Hayatını polis karşıtlığına kurmuş, niye adam çünkü muhalifim, polisten nefret ediyorum diyor. Yarın bir gün hırsız evine gelince, başına bir iş gelince hemen polisi arıyorsun. Varya ben sizin devletinizi tanımıyorum diyenler var. Allah kimseyi devletsiz bırakmasın. Bizdeki bazı muhalifler muhalif falan değil gerzek. Devletten nefret ediyorum diyorlar. Nerede yaşayacaksın diyorsun "komünde" la git..."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin