Cüneyt Özdemir'den Erdoğan Bayraktar'a 17-25 Aralık çağrısı: Bir dilekçeye bakar

17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Günlerdir Bayraktar'ın açıklamaları konuşuluyor. Bayraktar son olarak deneyimli gazeteci Fikret Bila'ya “Bağımsız bir savcı araştırsın, Yüce Divan’a gitmekten korkmak. 8 yıldır boğazımda bir düğüm var” açıklamasını yaptı. Bu açıklama üzerine gazeteci Cüneyt Özdemir YouTube kanalı üzerinden Bayraktar'a flaş bir çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Özdemir'den Erdoğan Bayraktar'a 17-25 Aralık çağrısı: Bir dilekçeye bakar

17-25 Aralık dosyası ile ilgili açıklamalarıyla Türkiye’nin gündemine oturan eski bakan Erdoğan Bayraktar, gazeteci Fikret Bila'ya önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar “Bağımsız bir savcı araştırsın, Yüce Divan’a gitmekten korkmam. 8 yıldır boğazımda bir düğüm var” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın açıklamalarını değerlendirdi.

“BİR DİLEKÇEYE BAKAR”

Eski Bakan Bayraktar'a öneride bulunan Özdemir, "Üzerinden yıllar geçse de diğer bakanlar gibi unutuldu, geçti demiyorsunuz. Müthiş bir tavır. Yutkunamıyor musunuz, savcılığa vereceğiniz bir dilekçeye bakar. İçtiğiniz su da boğazınızdan geçer, yediğiniz ekmek de. Dersiniz ki kardeşim bakın ben gittim kendi hakkımda suç duyurusunda bulundum, beni araştırın dedim. Bu kadar basit aslında" diye konuştu.

İşte Özdemir'in o açıklamaları:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin