Cüneyt Özdemir ve Faruk Bildirici arasındaki ‘gazetecilik’ tartışması hakarete dönüştü

Gazeteciler Cüneyt Özdemir ve Faruk Bildirici arasındaki tartışma ağır hakaretlere sahne olmaya başladı. Özdemir sert açıklamalar yaparken Bildirici iddialarını sürdürdü. İşte iki gazeteci arasında yaşanan o tartışma ve sert ifadeler...

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Özdemir ve Faruk Bildirici arasındaki ‘gazetecilik’ tartışması hakarete dönüştü

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici ile gazeteci Cüneyt Özdemir arasında başlayan polemik sertleşerek sürüyor.

İkili arasındaki gerginlik, Faruk Bildirici’nin 11 Kasım tarihli “Cüneyt Özdemir: Gazetecilik ve reklamlar” başlıklı yazısında Cüneyt Özdemir’in haber değil, reklamcılık yaptığını ve haberden değil, reklamdan para kazandığını ileri sürmesiyle başlamıştı. Bildirici yazısında şu ifadelere yer verdi: “Elinde mikrofon, bir temaparkın önünde durmuş, hayranlıkla anlatıyor. Az sonra yönetici geliyor, başlıyorlar tanıtıma. Özdemir, bu videonun ‘işbirliği kapsamında’ hazırlandığını en sonda söyleyip geçiyor. Gazetecilik ve reklam!…”

Yazının tamamı BURADA

Bildirici yazının devamında iddialarını sürdürerek “Diyarbakır Valiliği ile “işbirliği kapsamında” kentteki “kayyum” ve uygulamalarına güzellemeler yağdıran Cüneyt Özdemir, başka bir videoda gazeteci olarak “Kürt sorunu” üzerine yorum yapıyor. Gazetecilik ve pazarlama faaliyeti birlikte yürümez” dedi.

Bu iddia ve ithaflara Özdemir’den yanıt gecikmedi. Twitter hesabı üzerinden tartışmaya katılan ve kendisi hakkındaki iddialara yanıt veren Cüneyt Özdemir ağır hakaretlerde bulundu.

"Bunları anlatmak çok zor bu arkaik adamlara, loser gazetecilere... Hayatta hiçbir şey olamamış adamlar bize gazetecilik nasıl yapılır diye gösteriyor" ifadesini kullanan Özdemir, hakaretlerin dozunu daha da artırdı.

 

Faruk Bildirici ise Özdemir’in sözlerine “Sana sordum; “Diyarbakır kayyumunu övmek için kaç para aldın?” Cevaplayamadın, hakaret yağdırdın! Çünkü gazetecilik görüntüsü altında kayyum güzellemesi yaptın! Reklam almadın, reklam oyuncusu oldun! Çarpıtma!” yanıtını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin