Cüneyt Özdemir, tuvalet kağıdı kuru yayınlamaya başladı: Acaba tuvalet kağıdına mı yatırım yapsak?

Cüneyt Özdemir, doların 14.75, euro'nun 16.65 lirayı görmesi sonrası 'tuvalet kağıdı kuru' yayınlamaya başladı. Fiyatlara dikkat çeken Özdemir, esprili bir dille "Acaba tuvalet kağıdına mı yatırım yapsak?" diye sordu.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Özdemir, tuvalet kağıdı kuru yayınlamaya başladı: Acaba tuvalet kağıdına mı yatırım yapsak?

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Türk lirasının yabancı paralar karşısındaki değer kaybı sonrası en çok zamlanan ürünlerden biri olan tuvalet kağıtlarıyla ilgili 'kur tabelası' yayınlamaya başladı.

Son fiyatları "32'li tuvalet kağıdı 131 lira 50 kuruş. 16'lı tuvalet kağıdı 87 lira 50 kuruş. 9'lu tuvalet kağıdı 32 lira 90 kuruş. 4'lü tuvalet kağıdı 11 lira 96 kuruş" diye açıklayan Özdemir, şöyle devam etti:

 'YAKINDA EKONOMİYİ KONUŞMAK YASAKLANIRSA ŞAŞIRMAYIN'

"Eskiden buraya dolar yazardık, artık onları yazmaya gerek yok. Bu dursun ekranda, değiştikçe de koyun. Yakında bunlar da yasaklanır. Yakında ekonomiyi konuşmak yasaklanırsa hiç şaşırmayın. 

'ACABA TUVALET KAĞIDINA MI YATIRIM YAPSAK?'

Acaba tuvalet kağıdına mı yatırım yapsak? İzahı olmayan durumların mizahı olur diye yazmışlar. Benim fotoğrafımı koymuşlar. Ben yabancı bir arkadaşıma nasıl anlatayım kardeşim? 'Tuvalet kağıdını sizin kur belirliyor', 'Nasıl yani?', 'Değişiyor yani, akşama kadar değişebiliyor'. "

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin