Cüneyt Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'na öyle bir tepki gösterdi ki... 'Baba ne diyorsun ya'

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalındaki canlı yayında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yurt ve kira fiyatlarını protesto etmek için parklarda yatan gençler için yaptığı açıklamayı eleştirdi. Özdemir'in, 'Baba ne diyorsun ya' demesi dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'na öyle bir tepki gösterdi ki... 'Baba ne diyorsun ya'

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "yurt ve kira fiyatlarının fahiş şekilde zamlanmasından dolayı sokaklarda yatarak eylem yapan gençler için "Verileri bilmeden farklı şekilde ortaya koyanlar, bildiği halde kötü niyetle istismar edenler, 8 milyon öğrenci üzerinden bu yurt konusunu belli bir amaçla, milletimizi kandırmaya çalışıyorlar." açıklamasını yaptı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, kendi Youtube kanalında Kasapoğlu'nun yurt açıklamasını değerlendirdi. Bakanın açıklamalarını okuyan Özdemir, "Baba ne diyorsun ya" diyerek tepki gösterdi.

Özdemir, sözlerinin devamında "Ben sayın bakanın yerinde olsam 'Yahu kim yazdı bu metni' derdim. Böylesine kriz dönemleri böyle yönetilmez. Sayın bakandan beklenen şu an çıkıp 'Bu kadar yurdumuz var, şunu yaptık' demesi. Ha, öğrencilerimiz dışarıda mı, 'Bu öğrencileri nasıl kucaklarız? Ne demek öğrencileri parkta yatırmak kardeşim' diyeceğinize 'Bunlar mavi vatan, zaten PKK...' diyorsunuz. Böyle Gençlik ve Spor Bakanı mı olur yahu? Olimpiyatlarda kazandığı on puan, eksiye yazdığı on bir puan" ifadelerini kullandı.

İşte Özdemir'in o değerlendirmeleri:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin