Cüneyt Çakır'a Gürcistan'da görev. Merkez Hakem Kurulu Başkanı oldu

Uluslararası arenada Türkiye'yi birçok kez temsil eden hakem Cüneyt Çakır Gürcistan Futbol Federasyonu tarafından Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Cüneyt Çakır'a Gürcistan'da görev. Merkez Hakem Kurulu Başkanı oldu

Hakemlik kariyerini 9 ay önce bitirme kararı alan Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığına getirildi.

Bein Sports'un aktardığına göre; imza töreninde açıklamalarda bulunan Çakır, "Öncelikle Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Levan Kobiashvili'ye ve Genel Sekreter David Mujiri'ye ve Futbol Federasyonu'nun tüm yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. Bana pozisyonu teklif ettikleri andan itibaren harika bir iletişimimiz oldu. Hakemler ve hakemlik ile ilgili vizyon, planlarını, olumlu düşüncelerini benimle paylaştılar. Bu olumlu düşünceler ve olumlu yaklaşım, bugün burada olmamın ana motivasyonu. Kariyerimde büyük turnuvalar için sahada olma şansım oldu. Başarıda sürekliliği sağlamak her zaman ana hedefim oldu. Adım adım zirveye ulaşmaya çalıştım. Başarıda süreklilik için adımlar atmak ilk hedefimiz olacaktır. Hakem eğitiminde uluslararası bir standart oluşturacağız ve daha çok hakemin uluslararası organizasyonlarda görev alması için çalışacağız. Gürcü hakemlerin performansına yürekten inanıyorum. Futbolun kalitesi önemli. Hakemlerimiz maçları futbol ve fair play lehine yönetecek. Tüm kulüplere, tüm oyunculara, tüm yöneticilere saygı duyuyoruz ve aynı saygıyı sahadaki herkesten bekliyoruz. Hedefimiz tüm hakemlerimizi lig maçlarına en iyi şekilde hazırlamak ki sahada sadece iyi futbolu konuşabilelim. Biz iki komşu ülkeyiz. Burada olduğumda iki ülke arasında daha güçlü bağlar görmek istiyorum. Bununla gurur duyacağım." dedi.

 

Etiketler Gürcistan hakem
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin