Cumhuriyet'ten Aydınlık'ın 'Atatürk yok' haberine sert yanıt!

Aydınlık gazetesi, Cumhuriyet'in bugünkü ilk sayfasında 10 Kasım anması haberine ve Atatürk'e yer vermediğini iddia etmişti...

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet'ten Aydınlık'ın 'Atatürk yok' haberine sert yanıt!

Cumhuriyet gazetesiAydınlık gazetesi ve bazı yazarlarının sosyal medyadan "Atatürk”ün adını koyduğu gazetenin birinci sayfasında neden Atatürk yok?” sorusuna sert yanıt verdi.



Gazetenin internet sitesinden yapılan ve Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı ilk sayfasını paylaştığı açıklamada; "Aydınlık kendi karanlık provakatörlere cevabımız birinci sayfamızın kapağıdır" denildi.



İşte, o kapak ve açıklama:



"Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünde özlemle anıyoruz.



AKP ile el ele verip Cumhuriyet gazetesini susturmak için işbirliği yapan Aydınlık gazetesi ve bazı yazarları sabahtan bu yana 'Cumhuriyet gazetesi birinci sayfasından Atatürk'ü vermedi' yalanını yayıyor. Tam sayfa Atatürk fotoğrafı üzerine 'Özlemle anıyoruz' yazısı ve Nadir Nadi'ye verdiği röportajdaki sözleri bulunan Cumhuriyet birinci sayfasını görmezden gelip 'Atatürk'ü vermedi' yalanlarıyla insanları kandırmaya çalışan adı Aydınlık kendi karanlık provakatörlere cevabımız birinci sayfamızın kapağıdır."



Cumhuriyet'ten Aydınlık'ın 'Atatürk yok' haberine sert yanıt!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin