Cumhuriyet'te flaş ayrılık! Hangi isim gazete ile yollarını ayırdı?

Yönetim değişikliği sonrası Cumhuriyet'te hareketli günler yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet'te flaş ayrılık! Hangi isim gazete ile yollarını ayırdı?

Cumhuriyet Vakfı'ndaki yönetim değişikliğinin ardından Murat Sabuncu, yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini bıraktığını açıklamıştı. Gazeteden bugün bir ayrılık haberi daha geldi.



Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanvekili Alev Coşkun’un yeniden vakıf başkanı olarak seçilmesinin ardından Cumhuriyet'te hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Gazetenin köşe yazarlarından Aslı Aydıntaşbaş, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama ile gazeteden ayrıldığını açıkladı. Aydıntaşbaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:



"Bu zamana kadar Cumhuriyet gazetesinde yazmaktan şeref duydum. Oradaki dostların mağduriyeti ve verdiği demokrasi mücadelesi, altın harflerle tarihe geçmiştir. Ben de bundan sonra yazmamaya karar verdim. Cumhuriyet’e ve okurlarına teşekkür ederim."




Bu zamana kadar Cumhuriyet gazetesinde yazmaktan şeref duydum. Oradaki dostların mağduriyeti ve verdiği demokrasi mücadelesi, altın harflerle tarihe geçmiştir. Ben de bundan sonra yazmamaya karar verdim. Cumhuriyet’e ve okurlarına teşekkür ederim. pic.twitter.com/E4BA5nh1rj


— asli aydintasbas (@asliaydintasbas) 8 Eylül 2018
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin