'Cumhuriyet'in reklam arası' tweet'iyle tepki toplamıştı! AKP'li Babuşçu'dan yeni tweet!

AKP milletvekili Tülay Babuşçu, olay tweet'lerine devam ediyor...

Google Haberlere Abone ol
'Cumhuriyet'in reklam arası' tweet'iyle tepki toplamıştı! AKP'li Babuşçu'dan yeni tweet!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'nun, Cumhuriyetin "90 yıllık reklam arası" olduğu şeklindeki tweet'i büyük tepki toplamıştı. AK Partili vekil, olay tweet'lerine bugün de devam etti ve çok tartışılacak yeni bir paylaşımda bulundu.



Genel seçimler için AK Parti’den yeniden aday adayı olan Babuşçu, sosyal medyada “BAŞKAN RTE” isimli Twitter kullanıcısının “Bizans dostu kahpe İsmet İnönü” başlıklı tweetini paylaştı.



'Cumhuriyet'in reklam arası' tweet'iyle tepki toplamıştı! AKP'li Babuşçu'dan yeni tweet!



Babuşçu'nun bu paylaşımının ardından, sosyal paylaşım sitesi Twitter'a art arda tepki mesajları yağdı. Babuşçu, gelen tepkiler üzerine retweet'i geri çekti ve özür dileyerek paylaşımı okumadan yaptığını belirtti.



İşte,o mesajlardan bazıları:



 



 




Tülay Babuşçu'ya çok da şey etmeyin.. Ben de "İngiliz-Yunan İşgalci Tohumu" olsaydım, "Kahpe İnönü" derdim.. Herkes dedesinin tarafında !


— Hukuk Mühendisi (@HukukMuhendisi) 26 Şubat 2015



AKP'li Tülay Babuşçu İsmet İnönü için, “Bizans dostu kahpe İsmet İnönü” twitini RT'lemiş. İnönü'ye kahpe diyenlerin kahpeliklerini görüyoruz


— tamer_inc (@tamer_inc) 26 Şubat 2015



İsmet İnönü'ye 'kahpe' diyecek kadar, densizlik ve terbiyesizlik sergileyen AKP Milletvekili Tülay Babuşcu'yu şiddetle kınıyorum.


— idris akyuz (@akyuz_idris) 26 Şubat 2015



Vekil bulunduğun yer cumhuriyetin ve cumhuriyeti oluşturan insanların var ettiği statü bunu unutma #TuelayBabuscu oturma o koltukta madem


— Özlem Karakaya (@oslmkarakaya) 26 Şubat 2015



ALÇAK Tülay Babuşcu, Türkiye Cumhuriyetine bu düşmanlığın nereden geliyor etnik kimliğini açıkla


— Türkmen Kızı (@aipekci06) 26 Şubat 2015



Tülay Babuşçu rtyi gönülden yapmıştır Çünkü ailece ve hatta parti olarak; Türklüğü,Atatürkü İnönüyü Laikliği ve Cumhuriyeti sevmezler


— GriBulut (@UyumaAyikOl) 26 Şubat 2015
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin