Cumhuriyet'e açılan soruşturmaya Akşener'den tepki

Cumhuriyet gazetesine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'la ilgili, 'boğazda kaçak var' başlıklı haberden dolayı soruşturma açılmasına İYİ Parti liderinden tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet'e açılan soruşturmaya Akşener'den tepki

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhuriyet gazetesine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'la ilgili, 'boğazda kaçak var' başlıklı haberden dolayı soruşturma başlattı.

Soruşturmaya konu olan haberde İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un ev adresinin açık bir şekilde yer aldığı belirtildi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhuriyet'e açılan soruşturmaya tepki gösterdi. Akşener konuyla ilgili olarak "Böylesi bir habere, böylesi bir açıyla soruşturma açmayı dünyanın gelişmiş hiçbir ülkesinde açıklayamazsınız. Bir devlet görevlisinin, yasalar karşısında tartışmalı bir inşaat faaliyetinin haber yapılmasına terör soruşturması açmak, ne kadar zorlarsanız zorlayın, anlaşılabilir, anlatılabilir değildir. Sayın Cumhurbaşkanı, kendisine ya da iş ve işlemlerine itiraz eden herkesi terörist ilan ettiği için, bu üslubun, yanındakilere, yöresindekilere de sirayet etmesi normaldir. Demek ki büyüklerimiz boşa dememiş: Balık baştan kokar" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin