Cumhuriyet yazarı 'Hepimiz Fethullahçıyız' dedi

Hikmet Çetinkaya, Gülen cemaatine yakın oldukları iddialarına son noktayı koydu.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet yazarı 'Hepimiz Fethullahçıyız' dedi

Cumhuriyet yazarı Hikmet Çetinkaya, bugünkü köşesinde Fethullah Gülen cematine yakın oldukları iddiasına 'Hepimiz Fethullahçıyız (!)' yazısıyla tepki gösterdi.



Çetinkaya iddiaları "Sadece ben değil, Cumhuriyet Vakfı Başkanı, gazetenizin imtiyaz sahibi Orhan Erinç, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Can Dündar,Özgür Mumcu; hepimiz Fethullahçıyız" ifadeleriyle ti'ye aldı.



Yazısında iktidar medyasına da seslenen Çetinkaya, "Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, savcı Celal Kara’yla Hakan Kara’nın İsviçre Alpleri’ndeki dağ evinde görüştü" dedi.



Çetinkaya yazısını "Cumhuriyet’le derdiniz ne sizin! Sizi gidi ödlekler sürüsü, Cumhuriyet düşmanları sizi!" sözleriyle sonlandırdı.



İşte, Çetinkaya'nın bugünkü yazısı:



Hepimiz Fethullahçıyız(!)



Açıklamanın zamanı geldi... Evet, ben Fethullahçıyım. Sadece ben değil, Cumhuriyet Vakfı Başkanı, gazetenizin imtiyaz sahibi Orhan Erinç, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Can Dündar,Özgür Mumcu; hepimiz Fethullahçıyız. 



Pensilvanya’ya her ay bir-iki kez gider geliriz, Fethullah Gülen’le görüşür neler yapacağımızı tartışırız. 



Zaten bunu öteden beri karanlığın içinde yaşayıp “Aydınlık” pencereden baktıklarını sanan, şimdilerin “vatan” kurtarıcıları yazıp çizmişti... 



Şimdilerde “havuz medyası”nın transferlerinden “kaplangiller” yazmış... 



Ne diyeyim! 



Diyeceğim şu elbet: 



“Sapına kadar Fethullahçıyım”, var mı bir diyeceğiniz! Asya Bank’tan 50 milyon dolar kredi alıp Beylerbeyi’nden bir yalıyı “şıp” diye satın aldım... Yalımın 40 odası var. Aşçıları, garsonları, temizlikçileri, bahçıvanları, güvenliği, şusu busu... 



Akın Atalay, bir uçak aldı, bir helikopter. 



Miami’de bir otel, iki villa... 



Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin