Cumhuriyet gazetesine geri mi döndü? Aykut Küçükkaya'dan yeni açıklama

Cumhuriyet'te sendikalı 8 çalışanın işten çıkarılmasının ardından gelen tepkiler üzerine gazete yönetimi geri adım atmış ve işten çıkarılan çalışanları geri almıştı. Bu süreçte yönetime tepki olarak Genel Yayın Yönetmeni görevinden istifa eden Aykut Küçükkaya'nın da Cumhuriyet'e geri döndüğü yönündeki haberimizle ilgili Küçükkaya'dan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet gazetesine geri mi döndü? Aykut Küçükkaya'dan yeni açıklama

MEDYATAVA

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile Cumhuriyet arasında imzalann toplu iş sözleşmesinin hemen ardından 8 sendikalı çalışanın işten çıkarılması tepki çekmiş, gazetenin genel yayın yönetmeni Aykut küçükkaya teppki yönetime tepki olarak görevinden istifa etmişti.

Tepkilerin ardın geri adım atan gazete yönetimi, 8 çalışanın işten çıkarılma kararını geri çekmişti.

Yönetime tepki olarak istifa eden Cumhuriyet eski genel yayın yönetmeni Aykut Küçükkaya'nın da gazeteye dönüş yaptığı ve Cumhuriyet'te spor yazıları kaleme alarak göreve başlayacağını Medyatava olarak duyurmuştuk.

Ancak söz konusu haberle ilgili Aykut Küçükkaya'dan bir açıklama geldi.

Küçükkaya, "Değerli kamuoyuna… İnternet sitelerinde çıkan haberler doğru değildir… 8 çalışma arkadaşım işten kovulduğu için genel yayın yönetmenliğinden, gazetem Cumhuriyet’ten istifa ettim… 8 çalışma arkadaşım bugün işlerine geri dönüyor… Bu benim için en büyük mutluluktur…" diyerek gazeteye dönmesiyle ilgili bir kararın alınmadığını açıkladı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin