Cumhuriyet gazetesinden flaş ayrılık! Yeni adresini Genel Yayın Yönetmeni duyurdu

Cumhuriyet gazetesinden dikkat çeken bir ayrılık yaşandı. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, bugünkü köşe yazısında, Cumhuriyet ile yollarını ayıran deneyimli ismi ve yeni adresini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet gazetesinden flaş ayrılık! Yeni adresini Genel Yayın Yönetmeni duyurdu

Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, İpek Özbey’in Halk TV’ye transfer olduğunu duyurdu. Bugünkü köşesinden duyurduğu yazıda, “İki yılın ardından İpek Özbey’i Cumhuriyet’ten TV dünyasına uğurluyoruz” diyen Küçükkaya, sözlerini şöyle tamamladı: “Herkes biliyor ki onu çok özleyeceğim. Hem gazeteciliğini hem dostluğunu!.. Gazetenin yoğunluğundan, toplantılarından fırsat bulduğum anlarda Halk TV’yi açıp ‘İpek konuklarına neler soruyor?’ diye izleyeceğim artık...  Yolun açık olsun İpek Özbey...”

Aykut Küçükkaya, bugünkü köşesinin ‘Manşet’e Veda...’ başlıklı bölümünde şu ifadelere yer verdi:

“Birkaç ay öncesiydi... Haftalık söyleşileriyle gündem yaratan İpek Özbey, yeni çıkacak kitabı “Manşet” için kapağa birkaç cümlelik yazı yazmamı istedi. İpek’e şu mesajı atmışım:

“Neredeyse her sabah Cumhuriyet’in kapısından ilk giren isimdir İpek Özbey... İşte o andan itibaren ‘haber’ ve ‘röportaj’ düşünmeye başlar. Türkiye’nin gündemini değiştiren soruların altında günler öncesinden başlayan bir hazırlık, çalışma ve emek yatar. Evet... Özbey’in son iki yılına gün gün şahidim. Elinizde tuttuğunuz ‘Manşet’te çok değerli bir basın emekçisinin büyük alın teri vardır!..”

İki yılın ardından İpek Özbey’i Cumhuriyet’ten TV dünyasına uğurluyoruz. Onu hafta içi her gün 16.00-18.00 saatleri arasında Halk TV ekranlarında izleyeceksiniz. Hafta sonu da programı var, unutmayın. Cumhuriyet’teki başarısını TV ekranlarına taşıyacağına inancım tam. Herkes biliyor ki onu çok özleyeceğim. Hem gazeteciliğini hem dostluğunu!.. Gazetenin yoğunluğundan, toplantılarından fırsat bulduğum anlarda Halk TV’yi açıp “İpek konuklarına neler soruyor?” diye izleyeceğim artık...

Yolun açık olsun İpek Özbey...”

SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

İpek Özbey, Aykut Küçükkaya’nın yazısını sosyal medya hesabından şu notla paylaştı: “Ben de seni özleyeceğim dostum Aykut Küçükkaya… Sevgili takipçilerim, Uğur Mumcu’nun dediği gibi ‘her gün 1  ekmek 1 cumhuriyet’ almaya devam…”

İşte, Özbey'in o paylaşımı;

Cumhuriyet gazetesinden flaş ayrılık! Yeni adresini Genel Yayın Yönetmeni duyurdu

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin