Cumhuriyet gazetesi hangi tanınmış gazeteciyi kadrosuna kattı?

Deneyimli gazeteci, Cumhuriyet gazetesiyle el sıkıştı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhuriyet gazetesi hangi tanınmış gazeteciyi kadrosuna kattı?

Can Dündar'ın Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna oturmasının ardından gazetede yeni bir dönem başlamış oldu.



Deneyimli isimleri bünyesine katacağı iddia edilen Cumhuriyet'te bugün yeni bir gelişme yaşandı. Habertürk'teki görevine son verilen Doğan Satmış, Cumhuriyet'in Yazı İşleri kadrosuna getirildi. Satmış'ın görev tanımının ise henüz belli olmadığı öğrenildi.



 



Cumhuriyet gazetesi hangi tanınmış gazeteciyi kadrosuna kattı?



Doğan Satmış Kimdir?



Doğan Satmış, öğrenciyken 1981′de Anadolu Ajansı’nda muhabir olarak gazeteciliğe başladı. Günaydın (1986-1989) ve Bugün (1989) gazetelerinde de görev yaptı. Hürriyet’te 1989′da Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak göreve başladı. 17 yıl çalıştı. Gazetenin ilk Okur Temsilcisi (Ombudsman) oldu ve bu görevi 5 yıl sürdürdü. Dünya Ombudsmanlar Birliği Derneği üyeliğinde bulundu.



2006′da Sabah Gazetesi’ne Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı olarak geçti. 2009′da Habertürk Gazetesi’nin kuruluşunda çalıştı, bir süre günlük köşe yazıları kaleme aldı. Aynı yıl, Habertürk gazetesi Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı'na getirilen Satmış'ın, Kasım 2014'te görevine son verildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin