Cumhuriyet Bayramı 'Parla'dı, o marşın müzik direktörü ve koro şefi Fehmi Cesur hikayesini MedyaTava TV'ye anlattı: Bir an olsun bile şüphe duymadık

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaş günü yurdun dört bir yerinde coşkuyla kutlandı. Milyonlarca video ve story paylaşıldı, birçoğunun da ortak noktası "Parla! 100 Yaşındasın" diye devamlı mırıldandığımız Rap sanatçısı Norm Ender'in "Parla" marşıydı. O marşın müzik direktörü ve koro şefi Fehmi Cesir Özdemir marşın hikayesini MedyaTava TV'ye anlattı.

Google Haberlere Abone ol

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yaş gününü vatandaşlar büyük bir coşkuyla kutladı. Bu coşkunun ardında ünlü Rap müzik sanatçısı Norm Ender’in 100.yıla özel hazırladığı ve ‘çocukluk hayalimdi’ dediği ‘Parla’ marşı vardı.  

Yayınlandığı ilk andan itibaren çok beğenilen ve herkesin sahiplendiği Parla marşının hikayesini MedyaTava Tv’den İlke Özalp’e anlatan  Müzik Direktörü ve Koro Şefi Fehmi Cesur Özdemir; projenin kayıt çalışmalarını, hazırlık sürecinde müzisyen ekibin yaşadığı heyecanları aktardı.

RESMİ 100. YIL MARŞI OLARAK KABUL EDİLSİN

Proje hazırlık aşamasında ekip olarak Parla marşının beğenileceğinden şüphe duymadıklarını ancak milyonlar tarafından bu kadar hızlı  benimseneceğini tahmin edemediklerini vurgulayan Özdemir; Parla’ nın Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi 100.yıl marşı olarak kabul edilmesini  istediklerini söyledi.

Röportajın tamamını MedyaTava TV Youtube kanalında izleyebilirsiniz.

 

Kaynak: MedyatavaTV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin