Cumhurbaşkanlığı seçimleri oy pusulası paylaşıldı!

14 Mayıs'a yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları paylaşıldı.14 Mayıs'a yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde gösterilen pusulalar kullanılacak.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanlığı seçimleri oy pusulası paylaşıldı!

14 Mayıs'a yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları paylaşıldı.

İYİ Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi, YSK ve Yargıtay İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Tolga Öztürk, Twitter hesabından imzalanmış pusulaları paylaştı. Paylaşımına  "Yüksek Seçim Kurulu heyeti tarafından Cumhurbaşkanı Seçimi pusulaları onaylandı. Vatana, millete, Türk demokrasisine hayırlı olsun." ifadelerini ekledi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri oy pusulası paylaşıldı!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri oy pusulası paylaşıldı! - Resim : 2

YSK BASIM TALİMATINI VERDİ

YSK Başkanı Ahmet Yener, YSK üyeleri ve siyasi partilerin temsilcileri, seçimlerde kullanılacak oy pusulalarının basımı için daha önceden belirlenen matbaaya giderek, taslak olarak hazırlanan oy pusulasını inceledi.

YSK heyeti, uygun olan oy pusulasının basım işlemlerinin başlatılmasını kararlaştırdı.

Cumhurbaşkanı adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için YSK'de 1 Nisan'da çekilen kurada, 1. sırada Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, 2. sırada Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 3. sırada Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 4. sırada Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan yer almıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin