Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa kimi destekleyecek? Muharrem İnce açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması durumunda kimi destekleyeceklerini açıkladı. İşte İnce'nin bu konudaki sözleri...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalırsa kimi destekleyecek? Muharrem İnce açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir otelde basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Memleket Partisi'nin 18 Mayıs'ta partileşmesine rağmen kısa sürede 53 ilde örgütlenmesini tamamladığını belirten İnce, 18 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda ilk kurultaylarını yapacaklarını bildirdi.

Parti tüzüğüne göre genel başkan adayını, cumhurbaşkanı adayını üyelerin belirlediğini anlatan İnce, "Bugün için Muharrem İnce rakipsiz görülebilir ama bizim yaptığımız iş göstermelik iş değildir, bu bir başkaldırıdır, yarına hazırlıktır. Türkiye'nin demokratikleşmesi için büyük adımdır. Türk siyasi hareketinin demokratikleşmesi için atılan en büyük adım Memleket Hareketi tüzüğüdür." diye konuştu.

İnce, bir soru üzerine cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci tura kalması durumunda hangi adayı destekleyeceklerini de üyelere soracaklarını açıkladı. İnce, "Kesinlikle öyle yapmalıyız. Emin olun, burada söz veriyorum, üyelere soracağız." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin