Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine Selçuk Bayraktar mı gelecek? Selçuk Bayraktar'a herkesin merak ettiği soru soruldu. Selçuk Bayraktar siyasete mi giriyor? İşte Selçuk Bayraktar'ın cevabı

tv100'un ses getiren programlarından Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar konuk oldu. Işık, Bayraktar'a, "Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan yerine Selçuk Bayraktar'ı yetiştiriyor. Çalışma süresi siyasi kariyeri bittiğinde lider olarak Selçuk Bayraktar gelecek. Sizin siyasetle aranız nasıl?" diye sordu. Bayraktar'dan çok ilginç bir yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine Selçuk Bayraktar mı gelecek? Selçuk Bayraktar'a herkesin merak ettiği soru soruldu. Selçuk Bayraktar siyasete mi giriyor? İşte Selçuk Bayraktar'ın cevabı

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’un bu haftaki konuğu Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar oldu. Bayraktar, Işık'ın sorularına samimiyetle cevap verdi.

 

Işık, "Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan yerine Selçuk Bayraktar'ı yetiştiriyor. Çalışma süresi siyasi kariyeri bittiğinde lider olarak Selçuk Bayayraktar gelecek. Sizin siyasetle aranız nasıl?" diye sordu. Bayraktar bu söylediğiniz tevatürden, dedikodudan ibaret. Gördüm, haber filan da yaptılar. Uluslararası ilişkiler düzeyindeki siyasete hep ilgim oldu. Uluslararası ilişkilerle ilgili kaynakları sıkı takip ettim." dedi.

Işık'ın "İleride siyaset girme planınız var mı?" sorusuna Bayraktar, "Benim böyle bir planım yok. Ama bu yolda sonuna kadar mücadele etme planım var." yanıtını verdi.

İşte o açıklamalar:

Işık, "Gerekirse girerim diyorsunuz..." deyince Bayraktar, "Sonuna kadar mücadele etme planım var. Bu güne kadar türlü türlü tecrübeler yaşadık. İnişi de yaşadık çıkışı da yaşadık. Mücadele etmemiz gereken farklı farklı şeyler oldu. Şimdi sadece savunma sanayinde değil diğer sivil alanlara yayılması mücadelesi veriyoruz bu başarının." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'ın Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a konuk olduğu o programın tamamı:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin