Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bay Bay Kemal çıkışına Kılıçdaroğlu'ndan Organize İşler filmiyle cevap

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan, bugünkü grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için yeni sloganını duyurmuştu. Erdoğan'ın sosyal medya paylaşımını alıntılayan Kemal Kılıçdaroğlu, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmiyle cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bay Bay Kemal çıkışına Kılıçdaroğlu'ndan Organize İşler filmiyle cevap

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

Erdoğan, "Biliyorsunuz CHP'nin başındaki zata, "Bay Kemal" diye hitap ediyoruz. Memleketin her işi gibi muhalefetin adayının sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay KEmal bu ifadeyi o kadar sevdi. Yeni sloganını da vereyim. Bay Bay Kemal..." ifadesini kullanmıştı.

Erdoğan, "Siz dalga geçilecek iş yaparsanız elbette biz de dalgamızı geçeriz. Memleketin gülmeye eğlenmeye de ihtiyacı var. Hiçbir işe yaramıyorsunuz, bari bu işe yarayın. Şimdi soruyorum; şu fotoğraf karşısında başka nasıl davranabiliriz? Geçtiğimiz hafta cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesinde de aynısını yaptılar. "Biz cumhurbaşkanı adayı çıkaramıyoruz, cumhur ittifakı da aday çıkarmasın" diyorlar. Madem böyle düşünüyordunuz; aday belirlemek için toplantı üzerine toplantı yapıyorsunuz? Öyle bir muhalefetimiz var ki, nereden tutsanız elinizde kalıyor." demişti.

Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Twitetr üzerinden "Madem Bay Kemal ifadesini sevdi, öyleyse kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal." paylaşımında bulunmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya üzerinden Erdoğan'ın tweetini alıntıladı ve "Ey beşli çeteler, hani bir şarkı vardı..." ya diyerek Yılmaz Erdoğan'ın "Organize İşler" filminin bir bölümünü paylaşarak yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı Organize İşler filminin söz konusu sahnesinde The Everly Brothers isimli müzik grubunun "Bye Bye Happiness" şarkısı çalıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin