Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı. CHP'ye sert sözler: Fetret Devri yaşayan şehirleri geri alacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te konuştu. Odağında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yerel seçimler vardı. Kılıçdaroğlu'na faşizan derken, CHP içindeki sorunları 'Fetret Devri' olarak niteledi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı. CHP'ye sert sözler: Fetret Devri yaşayan şehirleri geri alacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e katıldı. 

Konuşmasından satır başları:

Buradan tüm İzmir'i, çalışkan, vizyoner vefalı gençlerini sevgiyle selamlıyorum. Neşet Ertaş, İzmir'i nasıl anlatmış; "Gezdim tüm dünyayı gördüm, güzel İzmir sana geldim.

Biz de Hindistan'dan ABD'ye dünyanın dört bir yanında ülkemizi temsil ettikten sonra İzmir'e geldik. İzmirli gençlerimizle kucaklaşmaya geldik. Milli teknolojimizin hamlesi sembolü TEKNOFEST vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Her birinize sevginiz, aşkınız ve dayanışmanız için teşekkür ediyorum. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivaline hepiniz hoş geldiniz.

"Fetret devri yaşayan şehirlerimizi tekrar hizmetle buluşturacağız"

Bizleri aydınlık yarınlarımızın teminatı olan siz gençlerimizle buluşturan tüm kurumlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfını, sponsorlarımızı ve iştirakçilerimizi, güvenlik görevlisinden gönüllülerimize programa katkı veren herkesi tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı. CHP'ye sert sözler: Fetret Devri yaşayan şehirleri geri alacağız

Tarihimizin bu dönüm noktasını anlamına ve önemine uygun şekilde kutlamanın gayretindeyiz. TEKNOFEST de bunlardan birisidir. Şu muhteşem atmosferden mümkün olduğu kadar fazla sayıda gencimizi istifade ettirmek istiyoruz. Bu amaçla TEKNOFEST'i tek bir il yerine üç ilimizde tertipleyelim dedik.

Tüm İzmir'i davet ediyorum. Gelin dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivalini tecrübe etme fırsatını kaçırmayın. Çocuklarınızın, torunlarınızın elinden tutun. İmkanı olmayana gerekirse yardım edin, destek olun. Ama bir yolunu bulup, fırsat oluşturup Çiğli Havaüssü'ne gelerek buradaki gayreti, başarıyı mutlaka yerinde görün.

Tarihimizin bu dönüm noktasını anlamına ve önemine uygun şekilde kutlamanın gayretindeyiz. TEKNOFEST'te bunlardan birisidir. Şu muhteşem atmosferden mümkün olduğu kadar fazla sayıda gencimizi istifade ettirmek istiyoruz. Bu amaçla TEKNOFEST'i tek bir il yerine üç ilimizde tertipleyelim dedik. İstanbul TEKNOFEST 2 milyon 247 ziyaretçiyle kendi rekorunu kırdı. Bugün de TEKNOFEST 2023'ün son durağı olan güzel İzmir'deyiz.

Diğer tüm illerimiz gibi maşallah İzmirli gençlerimiz de çok yoğun ilgi gösteriyor.

Teknolojiye meraklı buradaki evlatlarımızın mutluluğunu, sevincini, coşkusu gördükçe ülkemiz adına umudumuz da katlanıyor.

'Yapamazsınız' diyenlere inat, 'Yaparız' diyen, imkansız görülen nice hayali gerçeğe dönüştüren, başarı hikayesi yazan TEKNOFEST gençliğine teşekkür ediyorum.

GENÇLERİMİZİN ALANLARINI GENİŞLETTİK

40 yılı aşkın süredir siyasetin içindeyiz. Kimseyi bugüne kadar ötekileştirmedik. Gençlerimizin özgürlükçü alanlarını genişletenlerden olduk.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

Kendine demokrat dede diyenlerin mevzu koltuk olduğunda nasıl faşizan olduklarını görüyoruz. Ama biz duruşumuzu asla bozmayacağız.

YEREL SEÇİM MESAJLARI

Mahalli idareler seçimlerinde kazanımlarımızı daha da ileriye taşıyacağız. Fetret Devri yaşayan şehirlerimizi yeniden hak ettikleri hizmeti almalarını sağlayacağız. İzmir, İstanbul, Ankara hazır mıyız?

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin