Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Latif Şimşek'e geçmiş olsun telefonu... Şimşek, Cemal Enginyurt ve koruması tarafından darp edilmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tv100 stüdyosunda Demokrat Parti Ordu Milletvekili ve koruması tarafından darp edilen gazeteci Latif Şimşek'i arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve sürecin takipçisi olacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Latif Şimşek'e geçmiş olsun telefonu... Şimşek, Cemal Enginyurt ve koruması tarafından darp edilmişti

tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programına konuk olan DP Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında sert bir tartışma yaşandı.

Enginyurt tartışma sınırlarını aşıp Latif Şimşek'in üzerine yürüyüp darp etti.

Yayının kesilmesine neden olayda Cemal Enginyurt ve yanındaki korumaları Latif Şimşek'e yönelik saldırıda bulundu ve hakaret etti.  

Enginyurt ve korumasının Şimşek'e saldırı anının görüntüleri kameralara yansıdı.

 

TOPAL TUTUKLANDI

Olayla ilgli soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla DP Milletvekili Cemal Enginyurt'un yanında bulunan ve darp olayını gerçkeleştiren Emrah Topal adlı kişinin gözaltına alındı ve daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Emrah Topal'ın Latif Şimşek'e kamera görüntülerinde şiddet uygulayıp darp eden kişi olduğu belirtildi.

Bu saldırıdan sonra Latif Şimşek'e yönelik saldırıya bir çok kurumdan, gazetecilerden ve siyasetçilerden kınama geldi.

ERDOĞAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Gazeteci Latif Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan görüşmesini sosyal medyadan duyurdu.

Şimşek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aradı. Geçmiş olsun dileklerini ileterek, sürecin takipçisi olacağını belirttiler. Şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin