Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı çok sayıda atama. Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na ilk atama. İşte Erdoğan'ın gece yarısı yaptığı atamalar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla kamu kurum ve kuruluşlalrına çok sayıda atama yapıldı. Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na ilk kez bir atama yapıldı. Erdoğan bu göreve Ali Arif Özzeybek'i getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı çok sayıda atama. Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na ilk atama. İşte Erdoğan'ın gece yarısı yaptığı atamalar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla kamu kurum ve kuruluşlalrına çok sayıda atama yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde kurulan "Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı" görevine ilk kez Ali Arif Özzeybek'i atadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı çok sayıda atama. Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na ilk atama. İşte Erdoğan'ın gece yarısı yaptığı atamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı çok sayıda atama. Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na ilk atama. İşte Erdoğan'ın gece yarısı yaptığı atamalar... - Resim : 2

ALİ ARİF ÖZZEYBEK KİMDİR?

1988 Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesini bitirmiştir.

 1991 yılında USA ‘da İmplant Eğitimi aldı.

1996 yılında Texas üniversitesi Periodontoloji bölüm başkanı olan Prof. Dr. Roland Meffert ile birlikte ICOI Meffert Implant Enstitüsünü kurmuştur.

1995 yılında Dr.Özzeybek Texas Üniversitesi diş hekimliği fakültesi ile Roland Meffert Implant Enstitüsü arasında bilimsel kültürel değişim programı anlaşmasını imzalamıştır.

 1998 yılında Flash Tv’de altı ay süresince haftada 1 saat canlı yayında sağlık programı yapmıştır.

1997  yılında  Junior Chamber ile  Hürriyet  gazetesinin  işbirliği  ile  düzenlenen Yılın  En  Başarılı  Gençleri yarışmasında  “Bilimsel Önderlik “ kategorisinde  Türkiye’nin  en  başarılı  genci  seçilmiş  olup  Dünyanın en başarılı  gençleri  yarışmasında Türkiye’yi  temsil  etmiştir.

2010 yılında ICOI Avrupa  kongresi  2014  yılında  Dünya  Kongresi  başkanlığını  yapmıştır. ICOI ‘ın İmplant Dentistry Dergisinde 2009-2014 yılları arasında Editoral Reeview Booard  ‘da görev aldı.

2002 yılında VEDAT AKMAN tarafından hazırlanan “ÜLKEMİZDEN GERÇEK BAŞARI ÖYKÜLERİ” adlı kitapta Dr. Ali Arif Özzeybek’in başarı öyküsü de yer almıştır.

 2004 yılında akademisyen, siyaset bilimcilerle beraber GELECEK BİLİMİ derneğini kurmuş ve derneğin başkanlık görevini üstlenmiştir.

2011   yılında “Diş Hekimliğinde Başarının Sırları” adlı kitapta başarılı DİŞ HEKİM ‘leri  arasında  yer almıştır.

ICOI(Internatıonal congress of oral implantologıst) ‘ın 2011-2016 yıllarında yıllarında THE AMBASSADORS CIRCLE (Uluslararası eğitim görevlisi)görevini yürütmektedir.

Meffert İmplant Enstitüsü  olarak her  yıl master implant sempozyumu gerçekleştirerek  dünyada  sayılı bilim adamlarını Türkiye  getirmeye devam ediyor.

Halen aktif olarak klinikte ekibi  ile beraber diş hekimliği  tedavileri , implant  ve  yumuşak doku cerrahisi uygulamaları hizmeti veren Dr Ali Arif Özzeybek evli  ve  iki  çocuk babasıdır.

DİĞER ATAMALAR!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bolu İl Müdürü bekir Koçyiğit görevden alınırken yerine Cemal Keskin atandı.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Süleyman Önel getirildi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü'nda açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Muharrem Kiraz ve Safa Topuz atandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Vergi Müfettişliklerine şu isimler atandı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı çok sayıda atama. Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na ilk atama. İşte Erdoğan'ın gece yarısı yaptığı atamalar... - Resim : 3

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığı'na Hatice Dilek Karakuzu getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Tamer Erdoğan atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda açık bulunan Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne Ziya Karatekin getirildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sinan Aksu getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü'ne Mustafa Gelen atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nda açık bulunan Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Cemal Özdemir getirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda da şu atamalar yapıldı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gece yarısı çok sayıda atama. Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı'na ilk atama. İşte Erdoğan'ın gece yarısı yaptığı atamalar... - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin