Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda net mesaj. Erdoğan EYT için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın son kabine toplantısı sona erdi. 3 saat 50 dakika süren toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kritik açıklamalarda bulundu. Erdoğan milyonlarca EYT'linin beklediği açıklamayı yaptı. Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda "Çalışanlarımızın, emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı yakında tamamlıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda net mesaj. Erdoğan EYT için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda kritik açıklamalarda bulundu.

Erdoğan EYT çalışması hakkında şunları söyledi:

Çalışanlarımızın emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı yakında tamamlıyoruz. İnşallah bu meseleyi de yılbaşından önce arzumuz gündemden çıkartmaktır.

Amacımız bir sonraki yıl 2024’de ülkemizi yeniden tek haneli enflasyon rakamlarına kavuşturmaktır.

Ülkemizin tüm potansiyelini sonuna kadar kullanıyoruz. Küresel krizin etkilerine bağlı fiyat artışlarının tüm kesimlerin kayıpları telafi edip, üstüne çıkana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz.

Girdi maliyetlerin artışların üstünde yapan fırsatçılık yapanları asla müsaade etmeyeceğiz. Bu hukuki olduğu kadar ahlaki zeminde de yürütülmek durumundadır. Mal ve hizmetlerin üzerinde çok artışlar yapılması, kısa vadede kazandırıyor gibi gözükse de orta ve uzun vadede kaybettirecek yaklaşımdır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin