Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün saat 15:00'te bir araya geldi. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.00'te başlayan görüşme saat 16:00'da sona erdi.

Görüşmeden sonra herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

HDP TARTIŞMASI YAŞANMIŞTI

AK Parti anayasa değişikilği konusunda HDP'yi ziyaret etmiş ve bununla ilgili de bir tartışma başlamıştı.

Hatta Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında erken seçim tarihini açıklayacağı yönünde iddialar dile getirilmişti.

Gözler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çevrilmiş ve Bahçeli de partisinin grup toplantısında HDP'ye yapılan ziyaret ile ilgili olarak "AK Parti'nin diğer partilerle görüşmesini doğal karşılıyoruz. Doğru bir karardır. Bizim gözümüzde HDP neyse HDP'yle niye görüşülmüş? Biz buna nasıl tepki gösterecekmiş. HDP'ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile görmüyorum. AK Parti heyetinin CHP'yle kurduğu temasa ses çıkarmayanların bizim sırtımızdan HDP'yi dillerine dolamaları muflis bir tavırdır. Bizim gözümüzde CHP neyse HDP de odur. Biz makul ve demokratik çözümün nasıl olacağına bakıyoruz." demişti.

Görüşmenin bu tartışmadan sonra gelmesi siyaset kulislerini hareketlendirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin