Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefet liderlerini eleştirdi: Koltuklarını korumak dışında gündemleri yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde muhalefeti eleştirdi. Erdoğan muhalefete yönelik "Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz. Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında gündemleri yoktur." ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefet liderlerini eleştirdi: Koltuklarını korumak dışında gündemleri yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Bitlis organize sanayi bölgesinde 3 bin kardeşimize istihdam oluşturan iş yerlerimizin açılışını yapıyoruz. Son yıllarda özel sektörün şehrimize olan ilgisi artıyor. Toplam yatırım miktarı 4.5 milyar lirayı geçen 12 üretim tesisini de bugün devreye alıyoruz. Bu fabrikalarda 3600 kardeşimiz iş imkanına sahip olacak. 

"Türkiye'yi büyütmek için adım adım ilerleyeceğiz"

Türkiye'yi yatırım istihdam, üretim ve ihracat yoluyla büyütmek için adım adım ilerleyeceğiz. Nasıl vatandaşlarımız arasında ayrım yapmıyorsak illerimiz arasında da ayrım yapmıyoruz.  İstanbul'a, Ankara'ya hizmet götürürken, Muş'u Bitlis'i ihmal etmiyoruz. Bu anlayışla son 21 yılda Bitlis'e 40 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. 2900 kişi kapasiteli yurt tesisi açtık. 

Milyarlarca liralık tesisler samimi çabaların birer meyvesidir. Bu fabrikalara ve yatırımlara yenileri eklenecektir. 

Yerel seçimler

Önümüzde yerel seçimler var, Bitlis'in 2019'da olduğu gibi geleceğine sahip çıkacağına inanıyorum.

Erdoğan'dan muhalefete: Koltuklarını korumak dışında gündemleri yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan'  muhalefeti eleştirdi "Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz. Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında gündemleri yoktur." dedi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin