Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da depremzedelerle iftarda buluştu: Togg'a takoz koyanlar hüsrana uğradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da Depremzedelerle İftar Buluşması'nda açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin yerli otomobili Togg'a takoz koyanlar olduğunu dile getiren Erdoğan, "Cesaretlendirmek yerine projeye takoz koyanları bir kez daha hüsrana uğrattık. Kimse satın almaz dedikleri Togg, 177 bin ön sipariş aldı" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da depremzedelerle iftarda buluştu: Togg'a takoz koyanlar hüsrana uğradı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da Depremzedelerle İftar Buluşması'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

- Ankara ve İstanbul'da depremzedeler ile bir araya geldik. Büyük bir fedakarlık sergileyen arama kurtarma ekipleriyle de Ankara'da bir araya geldik.

- Nerede olursa olsun afet mağduru kardeşlerimizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyoruz.

- Seçim gündemininin siz kardeşlerimizin sorunlarını unutturmasına asla müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz.

- Tam kadro sahadayız. Bakanlarımız ilk günden itibaren deprem bölgesinde kamp kurdular. Valilerimiz, belediye başkanlarımız sürekli güncel bilgileri alıyorlar. Çalışmaların hızlandırılması konusunda güncel talimatları görüyoruz.

- Körfez bölfesindeki kardeşlerimizden tüm Türk dünyasındaki kardeşlerimize kadar derin gönül bağı olan herkesle irtibat halindeyiz.

 - Cesaretlendirmek yerine projeye takoz koyanları bir kez daha hüsrana uğrattık. Kimse satın almaz dedikleri Togg, 177 bin ön sipariş aldı.

- Kandil'den bağıranlar, çağıranlar, bunlar vız gelir tırıs gider. Biz işimize bakacağız, bizim yolumuz millete hizmet, vatanı ayağa kaldırmak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin