Cumhurbaşkanı Erdoğan Leman dergisine seslendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların şikayetinin ardından Leman dergisinin iki hafta üst üste muhtarlar kapağıyla çıkmasına bakın ne yorum yaptı...

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan Leman dergisine seslendi!

Bianet'in haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Sarayında 24. kez muhtarlarla bir araya geldi.



Erdoğan Avrupa Birliği Parlamentosu'nun Türkiye ile ilgili raporunu eleştirdi ve dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili konuştu.



“Güya mizah dergisi”



Cumhurbaşkanı Erdoğan, mizah dergisi Leman’ın kapağına muhtarları taşımasıyla ilgili şunları söyledi:



“Biz burada hasret giderdikçe birileri bundan rahatsız oluyor. Bunlar rahatsızlıklarını dışa vururken herhangi bir ölçüleri olmadığı için işi muhtarlarımıza hakarete kadar vardırabiliyorlar.



Güya mizah dergisi kapağında muhtarlarımızı aşağılayan karikatür yayınlamıştı. Muhtarlarımızın gösterdiği birlik sayesinde bu dergi son sayısında yine kapaktan özür dilemek zorunda kaldı.



Sizler şayet bu densizlere hadlerini bildirmemiş olsaydınız yaptıkları terbiyesizlik yanlarına kar kalacaktı.”



Leman ne çizdi?



Mizah dergisi Leman’ın geçen haftaki kapağı şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Leman dergisine seslendi!



Bu kapakla ilgili İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği (İMDD) üyesi muhtarlar, karikatürün “mesnetsiz, tahkir, alaycı ve onur kırıcı olduğunu” iddia ederek savcılığa suç duyurusu yaptılar ve özür beklediklerini açıkladılar.



Leman da bu hafta yine muhtarları çizdi:



Cumhurbaşkanı Erdoğan Leman dergisine seslendi! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin