Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek'ten sürpriz buluşma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maliye Bakanlığı ve ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Mehmet Şimşek ile sürpriz bir şekilde buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek'ten sürpriz buluşma

2007-2018 yılları arasında ekonomi ile ilgili bakanlık görevlerinde bulunan Mehmet Şimşek,Silivri Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni’ne bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte sürpriz bir şekilde katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek'ten sürpriz buluşma
2007-2018 yılları arasında ekonomi ile ilgili bakanlık görevlerinde bulunan Mehmet Şimşek, bugün törende Erdoğan’ın yanında yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek'ten sürpriz buluşma - Resim : 2

Şimşek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş sonrasında kabinede ve AK Parti’de görev almamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek'ten sürpriz buluşma - Resim : 3

ABD merkezli banka Merrill Lynch’te Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Ekonomik ve Stratejik Araştırmalar Bölümü Başkanı olarak görev yaparken istifa edip 2007’de AK Parti’den milletvekili ve sonrasında Hazine’den Sorumlu Devlet Bakanı olan Mehmet Şimşek, Temmuz 2018’e kadar AK Parti hükümetlerinde Maliye Bakanı ve Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Şimşek'in Ali Babacan'ın liderliğinde kurulan DEVA Parti'ne katılacağı iddia edilmişti. Şimşek'in, Erdoğan ile sürpriz şekilde buluşması kulisleri hareketlendirdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin