Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BBP lideri Destici görüştü. Destici'den açıklama: Hepimiz kendi partilerimizle seçime giriyoruz

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Cumhur İttifakı'nda da liste hazırlıkları hız kazandı. Dün "Kendi listelerimiz hazırlıyoruz, seçime partimizin listesi ve logosuyla gireceğiz" açıklaması yapan BBP lideri Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmenin ardından açıklama yapan Destici, "Aynı kararda, aynı kanaatteyiz" dedi. Destici 4 parti olarak seçime ayrı listelerle girecekleri yönündeki kararda değişiklik olmadığını, Fatih Erbakan ile de görüşme yapacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile BBP lideri Destici görüştü. Destici'den açıklama: Hepimiz kendi partilerimizle seçime giriyoruz

14 Mayıs öncesi partilerin milletvekili liste gündemi yoğun, listelerin son hali veriliyor.

Cumhur İttifakı'nda MHP seçime kendi listesi ile gitme kararı almış, dün de BBP lideri Mustafa Destici kendi listeleri ile seçime katılacaklarını dile getirmiş ve listelerinin son halini vermeye hazırlandıklarını açıklamıştı. 

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyetle görüştü.

Beştepe'deki görüşmenin ardından BBP lideri Destici basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DSP'nin Cumhur İttifakı'na desteğini "Çok kıymetlidir" sözleriyle değerlendiren Destici, bu tutumun sol seçmene bir mesaj olduğunu da vurguladı.

HEPİMİZ AYRI LİSTELERİMİZLE SEÇİME GİRİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmede liste konusunun ele alındığını açıklayan Destici, Yeniden Refah Partisi genel Başkanı Fatih Erbakan ile de bir görüşme yapacaklarını açıkladı.

Destici'nin açıklaması şöyle; "Şu andaki son durum nedir diye sorarsanız, hepimiz ayrı listelerimizle seçime giriyoruz. Ama ben Fatih Erbakan bey ile de görüşeceğim. Biz üzerimize düşen her şeyi yapmış durumdayız."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin