Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakında LGBT diye bir anlayış yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de 8. Aile Şurası'nda konuştu. Konuşmasında ailenin önemine değindi. "Kimse bizi cinsiyesizleştiremeyecek" diyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: Tüm seçim kampanyasında ifade ettiğim gibi Cumhur İttifakında LGBT diye bir anlayış yoktur. Varsın LGBT İllet İttifakı'nın malzemesi olsun. Tepe tepe kullansınlar. Bizde bu yok.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakında LGBT diye bir anlayış yok
AA

Konuşmasından satır başları:

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Saygıdeğer hocalarım, kıymetli misafirler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 8. Aile Şurası münasebeti ile sizleri milletin evinde ağırlamaktan bahtiyarlık duyuyorum. Ailemiz, istikbalimiz teması ile icra edilen şuranın hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.


KRİTİK MESELELER ELE ALINDI

Aile şuralarının ilki 1990 yılında düzenlenmişti. Bizim dönemimizde de şimdiye kadar farklı tarihlerde 4 şura tertip edildi. Her şurada aile başta olmak üzere toplumu ilgilendiren kritik meseleler ele alındı, çözüm önerileri getirildi. Biz de aileye dair politikalarımızı şekillendirirken şura kararlarını rehber edindik. Bunların başında münhasıran aile ile ilgilenecek bir bakanlığın kurulması fikri vardı. Şurada gündeme getirilen bu öneriyi 2011 yılında hayata geçirdik. Böylece aile meselesinin tek bir çatı altında tüm boyutlarıyla yönetilmesini temin ettik.

İnancımızda ve kültürümüzde aile mukaddes bir müessesidir. insanı hayatın inişleri çıkışları karşısında koruyan aile büyük hazinedir. 

LGBT DİYE BİR ANLAYIŞ YOKTUR

Buradan bir kez daha ilan etmek isterim ki Türkiye ve Türk Milleti küresel cinsiyetsizleştirme politikalarına boyun eğmeyecektir.

Tüm seçim kampanyasında ifade ettiğim gibi Cumhur İttifakında LGBT diye bir anlayış yoktur. Varsın LGBT İllet İttifakı'nın malzemesi olsun. Tepe tepe kullansınlar. Bizde bu yok.

DAHA FAZLA NÜFUSA İHTİYAÇ VAR

Modern birey daha yalnız, hayatın zorlukları karşısında daha zayıftır. Gelişmeler modern bireyin yalnızlığına çare olamadı. Sosyal medya ile insan daha fazla daha fazla içine kapanmış ve toplumdan kopmuştur. Evlenme yaşı yükseliyor, boşanma rakamları artıyor. Çocuk sayısı azalıyor. Bizim Türkiye olarak nüfusumuzun 85 milyon olması yeterli değil. Daha fazla nüfusa ihtiyaç var. Dünyamız giderek yaşlanıyor. 

BM EKİPLERİ GAZZE'Yİ TERK ETMEYİ PLANLIYOR

7 Ekim'den beri İsrail, yaşadığı şoku bahane ederek Filistinli kardeşlerimize acımasız bir saldırı uyguluyor. Küresel vicdan harekete geçmeli. Gazze'deki konutların yarısı ya yıkıldı ya da kullanılamaz hale geldi. Şu anda BM ekipleri orayı terk etmeyi planlıyor. Burada da en büyük mağduriyeti kadınlar ve masum çocuklar yaşıyor. Gazze'deki fotoğraflara bakıp da tepkisiz kalmak mümkün mü?

KATLİAM BARBARLIĞA DÖNDÜ

Hiçbir eylem böyle bir saldırıyı meşru kılmaz. Katliama ve barbarlığa dönüştü. Medeni geçinenler bu vahşeti sadece seyrediyor. AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişcesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Noldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin