Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde ilk fidanı dikti…

İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları kapsamında Atatürk Havalimanı'nda yüz binlerce kişi akın etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de katıldığı tören alanında boş yer kalmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'ni de gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde ilk fidanı dikti…

İstanbul'un Fethinin 569. yılı coşkuyla kutlanıyor. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek olan Fetih kutlamalarına yoğun ilgi gerçekleşti. 1 milyona yakın vatandaşın gelmesi beklenen tören alanında boş yer kalmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli de törene katıldı. ve tören resmen saat 16:30'da başladı.

Fetih kutlamalarıyla birlikte Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde ilk fidanı dikti…

SOLOTÜRK GÖSTERİ YAPTI

SOLOTÜRK ekibi yüz binlerce katılımcıya şov yaptı. Akrobatik hareketlerle katılımcıları büyüleyen SOLOTÜRK dünyada eşi benzeri olmayan hareketlerini sergiledi.

ATATÜRK HAVALİMANI MİLLET BAHÇESİ'NİN ÖZELLİKLERİ

Megakent İstanbul 5 milyon 61 bin metrekarelik bir yeşil koridora kavuşacak. Dev millet bahçesinde, 145 bin 300 ağaç olacak.

İstanbul'un dev millet bahçesi; Londra'daki Hyde Park ile New York'taki Central Park'ın ardından dünyada parmakla gösterilebilecek bir proje olma özelliği taşıyor.

İstanbul'un yeni millet bahçesi içerisinde; rekreasyon alanı, gençlik merkezi, müze alanı, spor alanı, fuar alanı, konaklama alanı, yaşam merkezi ve afet toplanma, 145 bin metrekarelik macera parkı, 650 metre uzunluğunda kaykay pisti, 28 bin kişiye hitap edebilecek etkinlik çayırı, çocuk oyun alanları planlandı.

 İşte o ulaşım rehberi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde ilk fidanı dikti… - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin