Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da seçim tarihini işaret etti: Fazla değil önümüzde 5 ayımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez'deki Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalya Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fazla değil 5 ayımız var, 5 ayda durmak yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da seçim tarihini işaret etti: Fazla değil önümüzde 5 ayımız var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kepez'deki Turgut Özal Spor Salonu önünde Antalya Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

Erdoğan "Antalya'yla hasret gidermeye geldik. Sel felaketine maruz kalan Kumluca, Finike ve Demre ilçesindeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaraları saracak adımları süratle attık. Bakan arkadaşlarım, gerek Soylu, Kirişci anında bölgeye ulaştılar. Orada hemen AFAD, Kızılay'la orada devletin varlığını ifade ettiler. Kardeşlerimizi felaketin içinde yalnız bırakmadık. Niye biz devletiz. Kumluca'da 1000'in üzerine, Finike'de 226 Demre'de 7 haneye eşya desteği verdik." sözleriyle konuşmasını sürdü.

"Zarar gören 1615 araç için de sahiplerine maddi yardım yaptık. Sel felaketinde zarar gören 11755 dekar tarım alanı için 2769 çiftçimize 40 milyon liraya yakın nakdi yardım ödemesinde bulunduk.

Bu yıl yatırımların inşasına geçiyoruz. Antalya'nın doğu ilçelerinde yangında zarar gören evlerin anahtarlarını teslim ediyoruz. 9 taşkın koruma tesisi, 4 gölet, 3 mendirekten oluşan 16 kalem yatırımı 4,3 milyar lira bedelle hayata geçiriyoruz. Yanan bölgelerimizde ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyoruz. 143 bin kilo tohumu toprakla buluşturuyoruz."

Antalya Havalimanı'mızı modern hale getirmiştik. Şimdi havalimanımızı iki kat daha büyüterek Antalya'nın turizm gelirini katlayacak adım attık. Antalya'nın belediyenin görevi olduğu halde yapmadıkları atık su arıtma tesislerini de hükümet olarak biz yapıyoruz."

"FAZLA DEĞİL 5 AYIMIZ VAR"

"Antalya'nın turizm gelirini katlayacak yeni adım attık. Toplamda 8,5 milyar euroyu bulan kiralama bedeliyle Antalyamızın kazandığı modeli başarıyla uygulamayı sürdürüyoruz. Turizm şehri Antalya'nın belediyelerin görevi olduğu halde yapmadıkları atık su tesislerini hükümet olarak biz yapıyoruz."

Erdoğan, "Maşallah şu anda bugün karşımda gördüğüm muhteşem katılım Antalya'nın nereye doğru yürüdüğünü gösteriyor, fazla değil 5 ayımız var. 5 ay durmak yok, sandıkları gümbür gümbür patlatmaya hazır mıyız?" ifadeleriyle seçim tarihini işaret etti. 

"Serik bölgesine hizmet verecek atık su sorununu ve Kemer bölgesine hizmet verecek atık su sorununu çözüme kavuşturuyoruz. Sahil bölgelerindeki plajları ücretsiz olarak kullanacakları projeyi sürdürüyoruz. 15 bin şezlong kapasiteli 7 plaj hizmete girdi. Toplamda 7 yeni plajı daha aynı şekilde devreye alıyoruz."

"YENİ PROJELERLE TÜRKİYE YÜZYILI'NA HAZIRLIYORUZ"

"20 yılımızı geride bırakırken ülkemizi yeni yatırımlarla, yeni projelerle Türkiye Yüzyılı'na hazırlıyoruz.

İnşallah 2023'teki Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılının coşkusunu eser ve hizmetlerimizle yaşatacağız. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıkalım. Tercihimizi eser ve hizmet siyasetinden yapmaya devam edelim.

Antalya, 2023'te güvenli, huzurlu, müreffeh Türkiye'nin yolunu bir kez daha açmaya hazır mıyız? Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa etmeye hazır mıyız? Türkiye düşmanlarının, içeride onların maşalarının heveslerini kursaklarında bırakmaya hazır mıyız?

Bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak hep birlikte Türkiye olarak 2023'te Cumhuriyetimizin yeni asrını karşılamaya hazır mıyız?

Diyorlar ki, AK Parti'de gençlik yok, öyle mi? Evet bizim gençliğimiz gümbür gümbür Kepez'in bu alanını doldurmuş vaziyette. Bugün sizlerle bir araya gelmişken yapımı tamamlanan eser ve hizmetlerin resmi açılışını da yapalım dedik.

Eğitimde anasınıfından liseye kadar 41 ayrı okulumuzun, Akdeniz Üniversitemizin yenilenen hastane binalarının, Gençlik ve sporda çeşitli ilçelerde inşa edilen spor salonlarını açıyoruz."

"BAY KEMAL BU TERÖRİSTLERLE KOL KOLA GEZMEDİ Mİ? "

"Yeni bir seçimin arifesindeyiz. Karşımıza yine 'yaptırmayız' ittifakıyla çıktılar. Üstelik kendi aralarında da aynı taktiği izleyeceklerini ilan ediyorlar. Bunlar kendi vesayetlerini oluşturmaya çalışıyorlar. Altılı masadaki vesayetin adı siyasi vesayet.Türkiye eskiden yürütmede iki başlılığı kaldıramadığı için ağır bedeller ödediği krizler yaşamıştı. Bunlar iki de değil altı başlı yürütme peşinde koşuyor. Hesabını soracağız diyorlar. Neyin hesabını soruyorsun? Bu millet bunun ırsatını size vermez. Huzurumuza kasteden teröristlere bunlar yüüz vermedi mi? Bay Kemal bunlarla kol kola gezmedi mi? Ama Gabar'da Cüdi Dağı'nda  bunların da hesabını biz sorduk. Türkiye'nin her sorununu çözdük ama bu bu muhalefeti halledemedik. Bizim İHA'larımız SİHA'larımız artık var mı var. Bay Kemal sen nerelerde dolaşıyorsun? Senn evlatların nerelerde dolaşıyor? Atina'yı vuracaklar dediler bu İHA'larla SİHA'larla. Ya siz bize bulaşmadıktan sonra bizim sizinle bir derdimiz yok. Bizim daha yapacağımız çok şey var. "

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin