Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Montaj ve iftiralar her yerde, kendin için oyunu ver

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "10 milyon Suriyeli yetmedi, 10-20 milyon dahası mı gelsin? Unutma, oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven, sandığa gelsin" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu videosunu, "Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın!" cümleleriyle paylaştı

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'ndan yeni video: Montaj ve iftiralar her yerde, kendin için oyunu ver

28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımlarla seçmene seslenmeye devam ediyor. 

Kılıçdaroğlu, "Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Bir önceki referandumun sonucu ortada... Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın!" ifadeleriyle paylaştığı videosunda şunları söyledi:

"Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama vatanını seviyorsan karar ver. 10 milyon Suriyeli yetmedi, 10-20 milyon dahası mı gelsin? Unutma, oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven, sandığa gelsin."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin